Followers

Wednesday, March 04, 2009

Roti Bakar + Telur Setengah Masak


Yang ini pulak sarapan Boy. Seronok dia tengok ada telur setengah masak. Dia memang hantu telur setengah masak...

Walaupun chicken pox Baby dah semakin elok tapi aku tetap tak bagi dia makan telur, udang dan sebagainya tu. Hb lagilah. Asyik dok ingatkan aku je... soh makan pantang. Dia risau kulit anak dara dia tinggalkan kesan....

9 comments:

SiS-lin said...

yum3x..roti nye lin x kisah,tp telur setengah masak tu yg mmbtkan tekak ni kisah..hahaha,mmg sedap tu

Eda said...

kepingan atas roti tu apa? chicken ham ke?

Rafizah Nordin said...

sis lin,
telur tu habis dulu...roti tu tunggu mama jerit barulah makan habiskan hahaha!!!

eda,
aah, chicken ham...

ai said...

adoiiiiiiiii..kau saje je tau!! huh!

fazilzura said...

KAK PIZA...
wahhhh sedp nyeee...

Aishah@Ariffin@Aqil said...

sedap ni...baik pantang betui akak...kan bertompok kulit anak dara tu...

princessharyati said...

yatt mmg suka telur separuh masak dgn roti..tapi telur tinggai 3 biji jek nii.. kene simpan utk ank yatt ..nak kene tunggu hubby balik malas nak gi kedai.kedai jauh

Noorma Ismail said...

Aku kat umah ni pun kena jimat pakai telur, kang laki aku kata aku ni spesis biawak plak. Mana idaknyer, sebulan dekat 2 rak telur=60 biji...itupun aku hadkan buatkan kek dan muffin.

Rafizah Nordin said...

besan,
ape salah aku??? huhuhu

zura,
sedap eh? hehehe

aishah,
pantang...nasib baik jugak nak dare tu senang dipujuk...

k yatt,
xpela...esok2 pun leyh buat :D

noorma,
nasib baik hb aku tak gitu.dia tak kisah asalkan anak2 dia cukup makan hahaha

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
whatsapp: 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)