Followers

Wednesday, April 15, 2009

Sesekali Teringin...

Hari Sabtu lepas Boy sekolah untuk gantikan cuti hari raya. Hb mmg cuti hari Sabtu & Ahad. Lepas hantar Boy pergi sekolah, kami terus ke Restoran Jaring kat Bandar Sunway. Restoran tu memang menjadi restoran kegemaran aku dan hb. Lauk-lauknya bukan main banyak. Makanan lain pun ada macam mee kari, sup, laksa, nasi ayam dll. Di sebabkan aku dlm proses diet, aku makan mee hoon sup sementara hb makan nasi campur le. Bila ke Restoran Jaring niaku memang tak lepaskan peluang beli puding karamel. Sepotong RM1.30. Mahal gak la pada aku tapi entah le... klu pergi sane mesti nak beli gak huhuhuuuu

Jarak antara Restoran Jaring dengan Sunway Pyramid ni idak le jauh, seberang jalan je. Kebetulan hb nak cari kasut keje. So, singgahlah sane plak. Pusing punya pusing tapi kasut yang berkenan di hati tak do. Uhhh hb den ni memang cerewet sikit lagi plak kalau nak beli bende yang beratus2 RM nih... Sudahnya aku g JJ beli puting susu Mierza. And sebelum balik aku singgah JJ sekali lagi untuk beli Tako Tou ni ha... Puasssnye makan sebab 3 ketui ni aku melantak sengsorang Yeeeeha!
Psst... daku masih sabar menanti sesuatu yg berkaitan dengan makanan ni sampai ke tangan aku. Huhuhuuuu bilerkah akan jadi nyata???

12 comments:

ctm-cak'on said...

dapnye caramel...sejak peknen nie x sentuh lg caramel, huhu...

el said...

kak fiza ni tiba2 jd misteri lah...hehehe...

nasz said...

skali skala mkn mknan yg dibeli pon ok gak. slalu mkn air tgn sndr je kan

Nur Syafawati said...

sedap weh caremel tu!!!huhuh..tapi skali2 leh la yerk!!hehehhe

kak..tako tu aku dah try..belikan utk mak aku..dia haramm x suke!!tapi aku bedal je..hahaah

MUMMY ILA said...

aku pun suka caramel n tako tau..alamak.. teringin plak.. nak g beli la esok

saveme_zero said...

daku jelesssssss

hazila said...

Fiza, sibuk ke? Ini mesti sungguh sungguh nak berdiet ni.

Aishah@Ariffin@Aqil said...

mak aiii...syoknye makan...takoyaki ada gak tu...

♥ Eda ♥ said...

aik ko diet eh... adehhhh...aku ni bile plak.. apa yg ko nantikan tu kak za?

cikmanggis said...

Aiyo!..camana ni ..kita baru niat nak kurangkan makan makanan manis...kena batalkan niat ni!

Rafizah Nordin said...

yam,
klu teringin carik sampai dapat.kesian baby nnt meleleh air liurnye...

el,
apenye yg misteri???

nasz,
betul, betul, betul!

sya,
tgh2 mdiet ni rasanya ada eloknye aku beli jek sepotong 2 apa2 yg diteringinkan tu.abg sopi tak makan.anak2 makanlah tp alahai je.sudahnye aku gak kene habiskan nnt.tekak ni terima je pehtu badan aku melantun!uwaaaaa tidak!
tako tou tu ikut tekak memasing le sya oiii

ila,
p cepat! hehehe

sue,
awat hang??? :D

k zila,
alhamdulillah kali ni diet bsungguh.bukan sj tak makan nasi tp jg makanan yg lelain tu.setakat ni boleh bthn...

aishah,
makan memang syiok banget! hahaha

eda,
gitulah... kau nak diet ape?kurus jek aku tengok...

cik manggis,
beli sepotong makan sgsorang...boleh???hehehe

salamdariborneo said...

fiza...sabar ye menanti ikan terubuk tu.my hubby bzzzzzzzz memanjang jd belom pos lg,bkn kat fiza ja...utk my mom & MIL pun belom pos lagi.maklumlah sekarang kan bulan pembayar cukai...jd my hubby pun bz ja dgn keja.tungguuuuuuuuuu akan ku tunaikan juga janji ku itew....hehehe

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)