Followers

Saturday, April 18, 2009

Pavlova Coklat


Ohohoooo.... teringin dan ada sikit rajin. Anak-anak tido... mama kebosanan dan teringin nak makan sesuatu yang tak terlalu manis & berbuah. So, pavlova inilah yang menjadi pilihan tekak. Buah2 pun ada. Dulu buat pertama kali plain jek tp lepas tu nampak kat rumah K Inahar, dia buat coklat pavlova. Jadi aku pun menempek le...

Buat dari 1 biji telur putih saja. Gulanya aku letak sikit2 agar tak ter'over' manis.Pueh mama makan...! Ahaks!

12 comments:

el said...

wahhh kak fiza dah start mkn mcm2 eh...dah x diet ke..hehehe..alahai sedap kan mkn manis2..nak plak kalo tgh2 mlm...adoiii bertambah lemak le bdn2 aku ni..hehehe...first time dgr pavlova..dah mcm dealova lak..kahhhh

Aishah@Ariffin@Aqil said...

waaaaaauuu....sedap bebeno nampak nih...nak pijam angin rajin akak ler...

oYa said...

nak sikit..nyum nyum

Rafizah Nordin said...

el,
makan sedap sesangat weihhh.eh diet masih tau...musti...hahaha

aishah,
idak le rajin bebeno...heheheee

oya,
tak buler,tak buleh, tak buleh...
muahaha!!!

♥ Eda ♥ said...

pelik eh name hidangan ni...

MUMMY ILA said...

amboiii macam2 adaaaa....

Nur Syafawati said...

hmm.nampak sedap..tapi mana chocolat nyer???x nampak pun..hehhe

fazilzura said...

wahhh dap nye.. tp x nampak pung choc nye kak

ayuZack said...

nmpk cm senang jek nak buat kak fiza??? ayu ingat pavlova tu cm keras jek, leh kaup pakai sudu je ker???

Rafizah Nordin said...

eda,
kan best name tu...hehehe

ila,
macam astro lak eh...

sya & zura,
tu yg kukaupkan kat sudu tu...

ayuzack,
dia lembut macam mashmellow tau...rase pun lebih kurang tp sedaplah sbb makan dgn buat & whip krim...cubelah!

Anonymous said...

Yes exactly, in some moments I can phrase that I acquiesce in with you, but you may be in the light of other options.
to the article there is still a suspect as you did in the fall issue of this beg www.google.com/ie?as_q=metformin patient handout ?
I noticed the axiom you have not used. Or you profit by the pitch-dark methods of helping of the resource. I suffer with a week and do necheg

三杯雞Sam said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)