Followers

Wednesday, April 08, 2009

Roti Gandum, Telur & Sosej

Salam korang...
Ni nak enterframe our breakfast for today
Our mean I with my Boy :)
:O speaking London lak aku
ah, lantaklah! hahaha!!!

Hari ni, aku rase aku dapat melawan rasa MALAS
yang sekian lamanya bertapa dalam diri aku ni.
Aku harap esok dan esok lagi pun aku berjaya jugak.

So, korang layan ajelah n3 makan2 aku ni
lauk2 ni untuk aku yg tgh diet ala2 ni taklah makan dgn nasi
tp hb aku makanlah dgn nasi.
aku makan dgn roti wholemeal gardenia sajelah...

2 comments:

♥ Eda ♥ said...

korang penggemar sosej eh..byk entri ade sosej..ekekeke....aku pun kat sini terliur tgk sosej ko..kat sini nyer sosej rasa tah ape2 tah..rindu sosej msia..huhu

Rafizah Nordin said...

eda,
dlm freezer aku tu tak lekang dgn naget,sosej dan kentang. senang tuk mamanya yg kekadang malas nak siapkan sarapan.keluarkan dan goreng jek ha, makan anak-anak!kikikikkkkk

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
whatsapp: 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)