Followers

Tuesday, April 21, 2009

Jumpe Aymy aka Ayu


Pukul 11.15am keluar dari rumah dengan Boy & Mierza.
Pergi ambil Baby kat sekolah.
Terus hantar Boy ke sekolah. Hari ni dia ada kelas Mandarin.
So hantar dia awal.
Lepas tu terus ke KL - lokasi SOGO.
Dah janji dengan Kak Ina KL untuk jumpa Aymy atau Ayu yang tinggal di Kuwait mengikut suaminya. Seronok...
Kali ni aku dapat sediakan cenderahati sebab memang dah taget nak pergi. Masa jumpa Hana hari tu tak sempat nak sediakan sebab tak taget pun nak g.

Sampai-sampai depa dah habis makan. Aku memanglah terlambat sebb depa ni dok janji kul 11.30pg nak jumpe sedangkan aku kul 11.30pg tu, si Baby baru keluar dari sekolah.
Aku belikan nasi ayam tuk anak2. Tapi anak2 aku makan tak seberapa. Disebabkan sayang nasi tu, aku yang belasah nasi tu. Aku ni dah la tengah diet. So hari ini aku mungkir diet ku sehari. huh!
Sembang2... kami saling bertukar cenderamata. Thanks to Ayu and Kak Ina.
Sebelum ni aku memang tak simpang fridge magnet ni tp sejak akhir2 ni jadi minat lak. Samelah kite ye kak Ina.... lagi2 klu kwn2 yg bagi. Bersusun2 jek kat pintu peti ais. Santekkkk jek...
Anak2 amik buat main maunye sore aku mcm petir marahkan dorang! sayang tau...!
Gambo barangan cenderamate tu nanti2 le aku tepek ye...belum tangkap gambo lagi hehehe

Okey le ye... che abang nak balik dah ni. Air tak masak lagi. Udah le arini tak masak nasi & lauk. SMS jek suruh che abang tu beli ape2 tuk dia makan ngan anak2 kang. Kang dia balik2 air pun tak bancuh kene semish lak haku! Hihihiiii

10 comments:

Aishah@Ariffin@Aqil said...

akak minat FM gak ker...hehehe...syoknye jumpe kawan2 blog kan...

Rafizah Nordin said...

aishah,
tiba2 jadi minat...hehehe

wanita besi said...

ayu tu isteri kepada kawan asben ila. Hehehe..Asben dia kena masuk site... hehehe. melalui blog akak laa kami bertemu. Hehehe... lama jugak tak contact dia tu. dari anaknya baby sampai sekarang baru juper. hehehe

Rafizah Nordin said...

ila,
apo yang den leh cakap melainkan 'hehehe' gak...sowy eh gurau jek hahaha!!!

MUMMY ILA said...

wawawawa..patutla kesepian @ kapet. dia p suka suki jumpa kawan2 ye. hehehe

Rafizah Nordin said...

ila,
amik angin berubah angin sesekali...hahaha

halen said...

wahhh bestnya dpt jumpa org jauh yeerrr..

~~ciklinn~~ said...

bila aku nak jumpa kau nie... bestnyer dpt jumpa kak ina...

Aymy with love said...

salam.. k fiza, thanks 4 everything... nice knowing you.. sonok borak2... panjang umo jumpa lagi yerr...

Rafizah Nordin said...

halen,
biler plak kite nak jumpe eh???

ciklinn,
entah le ciklinn,kite pun bukannye jauh sgt ye dak...?

ayu,
wsalam,terima kasih juga pada ayu.seronok jugak kenal ayu.insyaAllah panjang umo kite jumpe lagi... :)

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)