Followers

Wednesday, April 22, 2009

n3 campur aduk.......


Semalam tak masakkan...
hb balik bawak char kuey teow yang menjadi feveret aku anak beranak
hb tak bape suker.
dia kalau boleh nak makan nasi semedang.
tp tak pela... badan dia maintain jek makan nasi semedang pun.
badan binik dia ni yang cepat beno naiknye kalau asyik makan nasik jek kojenye
wahaha!
Sebungkus RM3.50. Okey le tu kan...
tengok udang tu...
menggiurkan tak...? hehehe

Yang ni lak nak tayang fridge magnet pemberian Ayu dan Kak Ina KL semalam.
Thanks pada kedua-duanya. Love it!

Dalam pengumpulan... sekarang dah ada 4 fm. Harap2 bertambah lagi. So sesape yang nak gather2 pas ni dan terfikir nak carik ape tuk souvenir, cariklah fm ye...hehehe demandlah pulak hahaha!!!

4 comments:

MUMMY ILA said...

bestnye dpt gift....

el said...

kak..dah abis diet ke..yahoooo heavennn beb..hehehe

Nur Syafawati said...

aku pun suke kumpul fridge magnet kak za...hehheh

Rafizah Nordin said...

ila,
besttttt!

el,
sapo cakap dah habis?keutamaan aku tak makan nasi.yang lain mcm cheese,roti atau ape2 yg bertepung putih,kek & lain2.tp klu teringin aku makan gak la sesikit. tak kuat iman akuuuuu

sya,
samelah eh...

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)