Followers

Monday, April 06, 2009

Birthday Aqila

Birthday Girl Nur Najah Aqila
Lambat n3 party bday Aqila ni
Aku tak tangkap gambo sangat sbb malas & panas
& sangat segan nak keluarkan kamera batu bate aku ni
Gambo2 ni ikhsan yies yg aku cilok dr blog Herda
Thanks...

Mujurlah tak tersesat larat aku hari tu
Memula abg sofie xmo g sbb dia segan muke bparut chic pox tu
Tp bile tau biniknye tak tau jalan
Dia jatuh kasihanlah pulaknye
Alahai...dia pergi jugaklah...
Mekaceh abang...!
Kek dari Herda Kocok
Encik Apis yang kehausan...1st time bersua muka dengan mummySya & Anne wif Alex Jr.Reen Bulan & Baby Damia
yang bermata cantik...
kelabu uuu...
mcm font untie pija kat kapet!Sya lagi. Kali ni dengan mek Saroh
yang pantang nampak kamera...
wahaha!!!

11 comments:

~~ciklinn~~ said...

eh ada tak komen ku yg tadi... huhuhhuh

♥ Eda ♥ said...

wah si dak merah tu mekap aaaaaa... mcm artis sungguh..ekekeke

Nur Syafawati said...

wahhhhhhhhh...gambo aku ade!!dgn mek yg vogeh..ngeh..ngeh...kak zaaaa...aku nak curi gambo ko leh.ngeh.ngeh.x. kira nak curi gak...sonok kan beday aqila.byk mkanan..kenyang aku smp ke mlm!!!

kak za..verification code utk entry ni kan.. adalah :LAPHAR!!(MCM TAU2 JE AKU LAPAR)

Rafizah Nordin said...

ciklinn,
erk, komen yg mane???

eda,
ish dia datang2 terus pekenalkan dirinye J'Lo tau...muahaha!!!

sya,
hambek la sya oiiiii
nnt dia kua 'KEBULHUR' plak
kahhhhhh

ctm-cak'on said...

kah...lawok le mek sarah yg pantang nmpk kamera tue!? ekekeke...

Aishah@Ariffin@Aqil said...

wau besonye kek tu...

ai said...

ooo..mummy pon ade la! sonoknye...sob sob.. :(

Bibu said...

sesi bergambar n berborak aku agak terbantut ekekeke..

Mummy Dasy said...

kak baju sedondon ngan aqila lawo

iera_ayen said...

jelesnya daku...nak pegi jugakkkkkk
huhuhu...x pe lah, nnti aku wat kenduri masuk umah ...kowang dtg yer...

Rafizah Nordin said...

yam,
dia asal aku keluarkan kamera batu bate aku pun dok tanye, "ko nak tangkap gambo ke ape k za" pehtu posing tak hingat.sofea nangis kat sebelah pun dia leh pretend cam xde ape2
hahahaaaa

aishah,
3kg...simple tp cantik...

ai besan,
aku 1st time jumpe mummy tu...segan gak nak tego memule tu tp dia yg tego aku barulah hilang kemaluan aku wahaha!!!

bibu,
alhamdulillah hb aku ok & harap akan terus ok!

mummy dasy,
baju yg ditempah khas tu
ihiks!

iera_ayen,
uiks biler nak wat tu???umah baru kat mane?

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
whatsapp: 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)