Followers

Thursday, October 15, 2009

Tarts

Salam...

Teringin sangat nak makan tart ni... mengalahkan orang mengidam pulak... masa buat tu pun meleleh-leleh air liur. Masa bako tu rase tak sabo2 nak makan. Masa dah keluarkan dari oven pulak, tak sabo2 nak mengeluokan dari acuannye. Sampai kedepek jatuh ke lantai seketui. Hah, padan muke! Ekekekeee...

Erhhh, jangan ade cakap2 pulak ye... kosong... betul kosong ni... baru lepas turun bendera jepun! Sekadar teringin jek... bukan sebab ada isi dalam perut maka membuatkan aku mengidam ke hape... Eheheheee...

Buat 3 perasa sekaligus memandangkan filingnya ade je dalam peti es tu... Blueberi tarts, Strawberi tarts dan Kiwi tarts... makan sampai lebam! Memang puas hati. Tak pulaknye merasa jemu nak menghabiskan tart2 tu semua. Seketui2 masuk mulut... huh... kale menaip n3 ni pun masih terasa2 nak makan lagi. Makanya haruslah aku buat lagi dalam masa terdekat ni...

Ada sesape nak order tak...?

BUKA UNTUK TEMPAHAN

8 comments:

cikmanggis said...

hehe..kosong?kihkih....wah 3 perasa sekali gus bestnya

Bibu said...

woh!sedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap aku pon baru mkn last week tapau dari umah makcik aku kehkehkeh

Fiza Nordin said...

cm,
kene habaq awai2...kang ade lak yg ucap tahniah kakakaaaa

bibu,
awat tak tapau tuk aku sekali?sian aku kene wat sendirik!

Watierman said...

Akak tak kata ada isi...tu...tapi air liorq yg melelh tu yg tak tahan...mesti masin sikit tart ni.....cabutttttttt!

Fiza Nordin said...

k watie,
ceh!!!masin pun xpela...dok makan sendirik ja...nnt buat tuk orang sy pastikan pakai mask yek ahahaaaa nak kene perambat k watie nih!

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

haha
memang menyelerakan la..
keluar air lir dah ni..hahaha

FaizAmYAirieL said...

kak pzaa...dgn pantasnyee aku nak orderr...huhuhuhh...sile hanto ke opis aku dgn segera wehh..menelan nelan air liur ni dahh...huhuhuhhh...

Fiza Nordin said...

tinie,
sabaq no...

faiz,
sungguh ka niiii???

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
whatsapp: 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)