Followers

Thursday, October 22, 2009

Order - Tarts, Faiz


Salam...

Alhamdulillah... tarts ni diorder oleh geng mak hayam a.k.a. mak yong Faiz. Thanks Faiz... Filling ade 3/3, jadi buatkanlah 3 perasa sekali seperti yang diminta oleh Faiz. Semoga Faiz puas hati. Kalau sedap lenkali boleh order lagi yek... Faiz order 50pcs campur2 perisa.


Thanks again... U all nak order tak?
Eheheheeee...

7 comments:

el said...

wahhhhh meriahnyer...
mcm2 tart ada
faiz ko wat ape ngan tart2 tu
ko ada majlis tertutup ker..hikss

kak fiza kalo den dkt area sn oklah leh la order...huhuhu

xpelah nti den turun kl den order ok...

Watierman said...

Syukur Alhamdulillah...murah rezeki si Fiza!

fazilzura said...

wah besh .. tp leh ke smp ke cheras ni huhuhu

** atie + farid + aisyah ** said...

akak...nnt cek email ye

FaizAmYAirieL said...

mmg marveless....2 hari je aku abiskan kesemua 50pcs..kahhhh

Fiza Nordin said...

l,
order...jgn tidak tidak tau...
hai...bilerlah si L nak turun kl nih...

k watie,
alhamdulillah...terima kasih kak...

zura,
boleh je sampai cheras tu tp kene bg duit minyak sikitlah...ko biase beli online tentu paham...

atie,
ok roger dear!

faiz,
tqsm!n3 itu sgt2 kuhargai!

♥ Eda ♥ said...

aku tgk kat blog faiz..menyelerakan je tgk dier abiskan separuh..klau aku pon mmg sekotak aku punye..hehe

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)