Followers

Friday, October 23, 2009

Karya Terbaru - Sesaat Berputik Cinta

*** STICKY MOOD ***


Salam...

Alhamdulillah... Dapatkan karya terbaru saya yang kini telah berada di pasaran. Atau anda yang berminat untuk mendapatkan terus dari saya juga boleh berbuat demikian dengan menghubungi saya/sms di talian 017-3113 226 atau email sofie2_za@yahoo.com

Tajuk : Sesaat Berputik Cinta

Harga :
RM8.90

!!! Tiada kos penghantaran kerana ianya akan ditanggung oleh saya !!!
- untuk mereka yang berada dalam Malaysia sahaja -
- hanya 6 buah novel tempahan terawal sahaja -

Jumlah muka surat : 120 m/s

10 comments:

el said...

wahhh novel baru
congrat....

Fiza Nordin said...

L,
thanks!

Watierman said...

Wah Fiza....senyap2 bila masalah mengarang ni....mana yer memasak...mak aiii...Tahniah yer!!!

♥ Eda ♥ said...

ha??takde kos penghantaran???aku nak la gitu

dari ari tu aku blik msia nak beli..tapi since ko mase tu bz ..hmm

Azita said...

dlm sibuk2 terima tempahan kuih2 n kek2, sempat gak berkarya!!! tahniah!!!

ai said...

Besen...!!

Aku nk senaskah..kah kah kah...

wei, aku sius ni. sms aku no account kau. nnt aku sms alamat opis aku.

geraugebang said...

syioknya ada novel sendiri. penerbitan mana yang terbitkan tu. Lama tak fiza nak tulis novel tu.

LOVE said...

Aiks, Love baru perasan posting nih! Congratzzz my dear sis!! ;) Terror la akak nih sorang! All-rounder erk! ;)

farinas's family said...

kak fiza, as nak novel ni yer, kak fiza sms kat as no akaun ngan harga skali yer, no.nyer 0197987632

myrainbowdreams said...

kak,nak laa..
mcm mana nk beli?

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)