Followers

Thursday, October 08, 2009

Order Cupcakes Dari Teacher Nini


Salam...

Order ni sebenarnya minggu lepas tapi barulah hari ni tepek kat sini.

Teacher Nini ni sebenarnya bekas guru anak aku, Boy masa dia sekolah tadika dulu. Sekolah tadika dulu, okey!!! Hehehee... sekarang ni pun Nini dah tak jadi cikgu dah... tapi panggilan 'teacher' dari anak2 aku termasuklah Baby yang tak pernah bergurukan Nini melekat terus. Nak tukar panggilan 'teacher' kepada 'kakak' rasa janggal sangat. Hah, biarkanlah!

Thanks Nini... sehari lepas tu Nini hantar sms kata kawan2 dia puji sedap akan cc tu. Untuk itu aku nak berkongsi terima kasih juga kepada Kak Nor di atas resipi kek cawan tu. Terima kasih Kak Nor... :D!

3 comments:

FaizAmYAirieL said...

lembut je kaler cup cake ko ni kak fiza..mesti selembut keknye kan..ehehe..lain resipi dari yg aku tempah dulu utk 1st birthday airiel ker?

Nadzrah MS said...

Wah fiza..cc,brownies..meriah sungguh.Naz nk tumpang tanyalah..Brownies tu fiza guna loyang saiz berapa? Pas tu berapa price brownies tu? Sori ye bnyk tanya lak.

Fiza Nordin said...

faiz,
aah lain...yg ni lebih moist dan lebih rase coklat.yummy!

nadzrah ms,
dah jawab kat blog awak...moga dapat membantu!

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
whatsapp: 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)