Followers

Saturday, October 03, 2009

Blueberi Slice Cheese Cake


Salam...

Entah berapa kali dah buat kek ni... resipi dari Onigiri aka Ros Tokyo... Sebab sedap dan puas hatilah berulang2 kali buat. Betul tak...? Dah memacam perisa kawan2 blog buat. Mak yong Hana uppsss... dah meletop... xde mak yong dah sekarang. (Hana mama 3D erh, panggilannya sekarang... heheheee...) buat perisa pandan. Aku pula buat perisa blueberi dan seletkan aje jem blueberi kat atasnya....

6 comments:

CatlinaFly said...

gebus nye kek ni kak fizah :) akak, kalo tempah kek lapis, leh ke pos ke johor ? :)

kakchik said...

salam fiza.
aduh... mengancamnya kek tu, kakchik ni hantu cheese cake, apa jenis pun suka. cuma nak buat je tak pernah menjadi.

Fiza Nordin said...

cat,
gebus mcm org yg mmbuatnye tu hahahaa
insyaAllah boleh...dah 3x akak buat penghantaran ke johor...guna pos laju.tp kos penghantaran ditanggung sendirilah ye...

kak chik,
ye ke kak chik...alahai...klu kite dekat boleh order je kat sya kan...hehehee

miemiey said...

kek apa ni kakfiza..cam perasa piasang je warna yg span tu

blogresipi said...

Uish.. gebus nye cheese cake nie.kalo ku makan dgn diri ku skali la makin gebus.. huhuhu

Fiza Nordin said...

mimi,
cheese cake la...tp dia mcm kek span...

ijan,
hahahaaa betul tu!

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
whatsapp: 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)