Followers

Monday, October 05, 2009

Brownies


Salam...

Hari Rabu minggu lepas, sekolah tadika Baby buat jamuan hari raya. Jadi aku buatkanlah brownies ni untuk dibawa ke sekolah dia. Kata Baby, kawan2 dia suka sangat. Teacher Rina dia pun puji sedap katenya. Terangkat sekejap mama dia nih, hehehee...

Tapi kalau ikut tekak aku pun, terasa sedapnya tu.
BUKA UNTUK TEMPAHAN

sms/call
017-3113 226

e-mail
sofie2_za@yahoo.com

9 comments:

CT Delima said...

Browniesss... memang sedap woooo. ada balance bagi ler kat k.ct hehe

Sheila said...

salam akk doakan Fiza maju bejaya teruskan usaha dlm bdang ni suka negok kaum ibu yg besemagat..Amin

FaizAmYAirieL said...

sedapnye nampak brownies ni..kak pza..kalau ko dekat dgn umah aku kalau aku teragak leh je aku terus ke umah ko tunggu ko wat kan kan?? ekekkee....

Fiza Nordin said...

k ct, ini bronies buat minggu lepas le...sah2 dah habis tu...klu nak kite buatkan yg lainla yek...heheee

k sheila,
terima kasih kak...harap2 gitulah :D

faiz,
umah mmg jauh tp opis ko tak jauh manenye...boleh je order biler2 mase k...

cikmanggis said...

nampak sungguh sedap!!

Aymy With Love said...

akak, meleleh air liyor tgk bronis yg nampak lembab tu... huhuuh...

Fiza Nordin said...

cm,
heheheee nak ke?

ayu,
biler nak balik sini?meh la order!hahahaa

Watierman said...

Salam Fiza....akak pun nak kena buat lagi sekali bronies..hari ni..sebab esok Reena nak bawa untuk jamuan kat sekolah...cute taburan tu...nak gi beli lak..yang malas tu...

Fiza Nordin said...

k watie,
hah sekarang ni mmg kite2 ni kene merajin2kan diri kan...sekolah sane sini buat jamuan hari raya...taburan tu ade pelbagai bentuk...mmg cute kalau ditaburkan atas bronis ke,cc ke...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
whatsapp: 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)