Followers

Friday, July 31, 2009

Puding Roti Marble

Salam...

Rindunye dengan rumah kedua kite ni... sian terpaksa disisihkan buat beberapa ketika sebab kite ade hal. Ade projek yang nak dilaksanakan. Apakah projek tu...? Akan diberitahu kelak okey... heheee sabo, sabo...

Okey... seperti yang sedia maklum, tuan empunya resepi puding roti marble ini adalah milik Cik Puan Hana kite yang nun berada di Jepun. Hai Hana... moga mak yung sihat yek... :D And nak ucapkan terima kasih bebanyak kepada Hana di atas kesudiannya berkongsi resipi yang marveles ni. Berduit aku dengan resepi ni tau...

Puding Roti Marble ni diorder oleh Cik Puteh, akak tingkat 3 kat rumah aku ni untuk majlis bacaan yassin di rumah kakak dia. Rumah akak dia dekat2 flat sini jugak. Lelain blok jek. Jadi semalam aku pun joinlah sekali baca yassin di rumah kakak Cik Puteh ni. Cik Puteh order 2 loyang yang mana satu loyang perisa coklat + stoberi dan satu loyang lagi coklat + oren. Perisa diminta oleh Cik Puteh sendiri.

Terima kasih Cik Puteh... lenkali boleh order lagi yek... :D

Alhamdulillah jugak... tadi lepas beberapa minit Cik Puteh datang menghantar loyang aku tu, Kak Tun yang duduk di tingkat 3 pulak datang. Nak order 3 loyang puding roti marble ni untuk kenduri bacaan yassin di rumah dia pada hari Ahad ni selepas solat Zuhur. Terima kasih Kak Tun...

Terima kasih semua... :D

7 comments:

ibu_umairah said...

nak order bole tak...tak penah makan laaaa....mest sedap ni

blogresipi said...

Syoknye... harap2 pelanggan bertambah tambah ye kak.. :)

Fiza Nordin said...

ibu umairah,
boleh...

ijan,
terima kasih.hrp2 pun begitu juga...

Jamie said...

wah.. seronoknya hobi jadi duit.. jual berapa hengget setalam?

Fiza Nordin said...

jamie,
talam tu saiz 10x10. kite juai murah2 jek (entah murah ke...?) rm10/=...

el said...

akk ni suke sgt kasi teman jeles tgk akk buat ..huhuhu..teringin nk rs air tangan akk ni...bila la eh

Fiza Nordin said...

L,
nnt biler2 turun kl habaq mai satu menu akak bikinkan khas utk hang nooo...

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)