Followers

Wednesday, July 01, 2009

Tembikai Laici


Jemput minum... heheheeee

Dah abis dah ni... buat semalam. Lepas je tidurkan Baby dan Mierza, aku terus masuk dapur. Tekak terasa dahaga sangat. Nak minum air suam jek rase tak puas. Lagipun aku ni macam kene sumpah ngan air suam tu. Minum hanya bila betul2 tak ada apa-apa yang nak diminum. Pendek kata bile terdesak saje dan tersedak, hahahaaaa!!!

Sesape yg teringin dan terngences tu silelah buat sendiri yek... resepi korang belek2lah under tag minuman kat labels tu ha... kalau tak pun g lah kat MyR. Carilah resepinya kat situ dari tokey roti Onigiri aka si Ros.

psttt... Ros, akak tambah 2 sudu beso yogurt asli. Ampun yek...

5 comments:

iera_ayen said...

kak fiza...statement kamu pasal cari air suam hanya time terdesak & tersedak tu wat aku nk gelak ...hehehehe sbb aku pon camtu gak !!!

sedap + terliur lak.... itu kalo dpt wat puding pon beshh kan!!! hmmm...tunggu la aku pindah umh nnti, aku akan kembali ke hobi suka memasak...jeng jeng jeng.

akn aku kutip + try segala resepimu kat sini kak fiza...then aku tayang kat blog aku nnti

blogresipi said...

Aduss... panas2 neh harusla terliur tgk air tembikai laici neh... rasa cam nak g beli blender sekarng jer.. blender kat umah dah buat blend cili..huhuhu..

Fiza Nordin said...

ira,
hahahaaaa ade genglah ye...

ijan,
blender akak tu pun akak blender cili gak tapi sebelum pakai nak blend tembikai ni baik punye sental...alhamdulillah xde pulak bau & rase cili...

Jamie said...

memang nyaman jek masuk tekak kan.. saya pun buat gak.. tak tahan kecur tgk org buat..:. Tapi kalu letak yogurt mesti lebih umpp kan..

aisyah,cikwan,pert said...

fiza,tumpang minommm....lmbt tolla cbox nk kuar...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
whatsapp: 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)