Followers

Wednesday, July 01, 2009

Sourvenir daripada Cikgu Noriah


Ingat tak hari Jumaat minggu lepas Baby tak sekolah... entah... sebenarnya aku pun tak ingat sama ada aku ade tulis kat sini ke tidak yang Baby sekolah ke tidak hari tu. Yang aku ingat aku beritahu Baby tak sekolah hari Isnin sebab sekolah dia (yg juga dewan) digunakan untuk meletakkan jenazah dari Blok G yang meninggal dunia.

Okey, hari Jumaat tu Baby tak sekolah sebab Cikgu Noriah (cikgu sekolah tadika Baby) pergi bercuti ke Sabah. Kalau diikutkan sekolah tu bukak cuma aku yang tak hantar Baby sebab tentu2nya tak belajar. Dan kalau diikut-ikutkan juga aku lebih senang hantar dia ke sekolah daripada dia memekak bergaduh jek kat rumah dgn si Boy. Tapi memikirkan nak pergi mengambilnya jalan kaki (memang setiap jumaat ambil jalan kaki sebab Boy masuk sekolah lambat), tak apalah dia tak sekolah.

Jadinya inilah sourvenir daripada Cikgu Noriah untuk aku. Terima kasih banyak-banyak kepada Cikgu Noriah sebab ingat jugaklah dengan mama si Oni ni... heheheee... Cikgu Noriah panggil si Baby ni Oni (Auni). Memula dulu Baby marah gak. Dia kate tak best name tu... tapi sekarang dia dah naik lali... lantokle Cikgu Noriah nak panggil nama dia camne pun...

So korang layan je la eh...

4 comments:

blogresipi said...

Cantik gelang pink tu Kak... :)

Fiza Nordin said...

ijan,
ade 2 pilihan warna kelmarin-coklat dan pink.ORANG MUDA kenalah ambil pink,kan... hahahaaaa muda ke???

FaizAmYAirieL said...

sampai 2 helai tudung die kasik ko kak pza..ekekek..ade makne tu..ngeh ngeh...

Fiza Nordin said...

faiz,
aku pun fikir came yg kau fikirkan tu faiz...kahhhhhh
mmg amat dalam maknanye tuh! huhuuuu

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
whatsapp: 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)