Followers

Wednesday, July 22, 2009

Macaroni Goreng wif Bebola Ayam


Salam...

Sepatutnya n3 ni keluar pagi tadi tapi dah tersilap pulak... xpela ek... :D

Boy dan Mierza suka sangat. Habis dimakannya. Mama macam biasalah... makan sikit2 je lebih2han anak2... Bukan mama tak suka tapi dulukan anak2. Sebab mama sangat malas nak buat 2x masak kalau anak2 tak cukup makan. Heheee

5 comments:

Datin El said...

kesian maknya..biasalah macam tu..akak selalu jeling2 manje kat anak2 mase dorang makan takut dihabiskan..putih mata..mau pg batu belah batu btangkup..hehe

ai said...

Dah mcm yg kat kepci punye je kan? sedap wei...

mmg sume mak camtu kot..sama la ngan aku pon. Dulukan anak2. Kadang aku sorok2kan gak bhg aku! kahhhhhhhhh :P

ibu_umairah said...

baik nyaa mak!!!itu lah hati seorang ibu.........anak2 dulukan

Fiza Nordin said...

datinel,
heheee....

besan,
samelah kite.kekadang utamakan tekak sendiri jugak yek...
kat kepci tu ade sos kaler oren tu (mayonis berperisa keju-jenama ladies choice) aku penah nampak kat checkers tp mase tu aku tak beli.skrg aku tgk dah tak de...ish!!!
aku dah makan yg kat kepci tu jugak...emp xle sesedap mane,sedap lagi yg aku buat ni hahaha masuk bakul lak!

ibu umairah,
kekadang je...hiks

eLYies said...

waduh kak za....yies terliur la..aper kate akak kasi RESEPInya..nak try masak ni...huwaa...(dah le aku tgh posa ni)

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)