Followers

Monday, July 20, 2009

Order Dari Ct Temah


Salam again...

N3 ni sepatutnya dah keluar lama dah... tapi tak ada masa nak duduk mengadap pc beria sangat kerana apa yang telah berlaku.

Order di terima daripada Ct Temah (adik ipo besan aku - Aizah) untuk birthday Aiman, anak bongsunya yang juga anak angkat Aizah. Tapi hari tu aku tak dapat meraikan sekali bday Aiman sebab hari tulah aku dapat sms dari Kak Yong mengatakan yang emak dimasukkan ke hospital. Masa buat kek ni pun otak ni semak je. Tapi disebabkan dah berjanji dengan Ct, aku buat jugaklah. Minta ampun dan maaf dari Ct & family kalau kek tu tak memenuhi impian dan harapan korang.
Cc Sesame Street ni pulak order dari Aizah untuk anak angkatnya, Aiman.

14 comments:

cikmanggis said...

cantiknya kek..ingatkan frame gambar tadi...semoga fiza kembali ceria seperti selalu.

ibu_umairah said...

cute nyaaa........cupe cake!!!!teringin nak makan....

MUMMY ILA said...

kak za..kat mana ko tempah gambar atas kek tu ye? aku nak tempah la utk letak kat kek izz nanti.

ctm-cak'on said...

ok la k.za, cantik woooo...

ensem pic kat kek tu, camne akak wat ek?

pasni leh order la...hehehe...

ai said...

sedap oooo kapkek tu! comel lak tu...

mekaseh buatkan utk tote aku tu ye besen..

Fiza Nordin said...

cik manggis,
heheee frame gambo yek...?terima kasih cik manggis...

ibu umairah,
meh la order ngan kite...

ila,
ko nak buat kek sendiri ke?klu ko tempah kek,ckp je ko nak kek edible image & bg gambo anakanda tu.pandailah orang tu p tempahkan...

yam,
ok nnt order ngan akak lak yek...

besan,
terima kasih atas kepercayaan dan peluang yg diberikan...

CatlinaFly said...

kak fizah, marbelessss..hmm..gmbr kat kek tu wat camno?print eh?guna printer khas ke?

Nana said...

lawanye kek sayang nk makan kan.hehe

Bibu said...

ala...cane nak mkn bb comel nih

Fiza Nordin said...

cat,
gambar tu akak tempah...boleh makan tu...

nana,
mmg sayang...nasib baik buatkan utk orang...hehee

bibu,
terkam jek la bibu hahaaa

kak ina kl said...

salam fiza..semuga kamu dah okey ye..amboi lawanya sesame street tu..

akak nak trylah jugak buat puding marble tu..

Fiza Nordin said...

k ina,
alhamdulillah...hati ni semakin tenang...tp malam2 masih tidur dgn tudung arwah mak lagi...tgh2 malam rindu sangat dgn arwah...

D.O.U.B.L.E...S said...

chumellnya nak sapa latu...wei...
nanti bila besday anis pun nak tempah gak boleh....kasi diskau la yek....

Fiza Nordin said...

ct temah,
boleh...silelah tempah...insyaAllah boleh diuruskan pasal diskaun tu... :D

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)