Followers

Thursday, July 16, 2009

Puding Roti Marble


Salam...

Puding Roti Marble dari resepi Hana @ MyR. Thanks Hana... sedap. 1st time buat ni walaupun ramai yang dah buat dan berkali2...

Puding Roti Marble ni pun aku buat minggu lepas (hari Rabu) untuk bacaan Yassin untuk mak sebelum arwah 'pergi'. Kiranya ni pemanis mulutlah untuk majlis tu. Tang marble tu buat kakak2 di blok aku ni dok tertanya2 macam mana aku buat. Aku pun terangkanlah. Tapi dia orang nampak blur jek. Iyelah... cakap dengan praktik tak samekan...

Sambutan menggalakkan... habis licin!

Alhamdulillah... :D Sedekah bagi pihak arwah mak...
Buat 2 warna. Pakai emulco jek... Satu loyang gabunganAlign Center strawberi + coklat dan satu loyang lagi gabungan oren + coklat....

6 comments:

Watierman said...

Akak memang suka sangat puding tu...senang dan sangat sedap...cantik marble tu fiza..

ai said...

sedap lak aku tengok...dah lama aku x makan puding roti :(

Nana said...

mak aih...
sodapnye

Fiza Nordin said...

k watie,
tau...selalu nampak akak buat puding ni kan...? saya 1st time buat ni...alhamdulillah jadi cantik pulak.ish masuk bakullah pulak heheee

ai besan,
sedapppppp!

nana,
heheeee mmg sedap... :D

geraugebang said...

salam, cam na buatnya tu? macam nak cuba je.

Fiza Nordin said...

geraugebang,
cara2 & bahan boleh tgk kat link yg diberikan ye...senang je tu...

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)