Followers

Wednesday, July 29, 2009

Gathering Mak Hayam aka Mommies.Com

Salam...

Gathering ini diadakan pada hari Ahad (26-07-2009) yang lalu. Seronok... hevox tak usah cakap le... di kesempatan gathering sempena meraikan kepulangan Mak Hayam Eda ini, aku sambutlah bday anak2 aku bersama dengan kengkawan blogger mommies.com ni. Inilah untungnya kalau beranak semua anak dalam 1 bulan. Heheeee... sambut pun sekali je la....
Mierza yang meragam... panas... mengantuk... rimas... semua adalah - package!

Huh... mate aku tutup...bukan ape... panas... Malaysia panas, kan Eda...? Hiks... mcmlah aku pernah ke luar negara pun! Getiks!

Macam gathering yang sebelum2nye... makanan kami buat port luck. Aku tak de tangkap gambo makanan. Sangat segan tgk kamera kawan2 yang canggih manggih sedangkan akunye kamera, uhuk... ish bilelah hajat dihati nak terlaksana ni...

Di sebabkan di gathering ni aku dok sambut bday anak2, jadinya aku bwk kek tuk anak2 tiup lilin nantilah. My besan (Aizah) pun sambut bday Ely (My menantu). Heheee my menantu pun lahir bulan 7 jugak...

Juga aku bawa makaroni chicken ball utk dijamukan kepada kwn2. Kawan2 lain ade yang bawa spageti, nasi lemak, muffin, roti telur, sandwich, bihun dan lain2 makanan lagilah... tak tertulis aku...

Mama dan Mierza yang banyak ragam hari tu... menangis... menangis... menangis...!
Papa bagi dia peluang main air pancut kat tepi sungai. Habis basah baju seluar... lantok le ko dik... janji ko diam... udah tak nak naik pulak... hisk!
Aku yang cuba memujuk Mierza tapi tak berjaya!
Kami... Mommies.Com Oho... lupe nak habaq... nampak tak baju kami? Semua hijo lemon ni kan... sebenonya inilah 1st time aku pakai baju ni. (Eh, korang pun 1st time yek?) Kalau korang tgk badan aku gemox & debob, sile ambil perhatian bahawasanya aku pakai baju 2 lapis! 2 lapis ye puan, heheee... sebenarnya baju aku disimpan oleh Aizah (my besan). Bila Aizah bagi aku hari tu aku malas nak ke toilet. Jadi aku sarung sajelah...
Aku yg mula nak rimas...
Mierza yang tak de mood nak ambil gambar dgn bakal isterinya
:D

Heheeee sesuwaiiiiii!!! Mama suker bangat!

ps :
TERIMA KASIH KEPADA KAWAN2 YG BAGI HADIAH. MAAF SEBAB TAK ENTERFRAME HADIAH2 PEMBERIAN KALIAN DI SINI. TERLUPE... BALIK TU LEPAS BUKAK2 HADIAH, TERUS BERGELIMPANG SEMUA TIDO KEPENATAN.

8 comments:

Nana said...

wah beznye suke g gahtering tau

saveme_zero said...

nana..lain kali join la..ekekek. happening sgt gathering kali ni kan.

Bibu said...

amboi
bestnye koang gather uhuk.

pst : aku ade email jemputan beday menantu ko (jadi ke kite berbesen kaaaaaaaah)

Fiza Nordin said...

nana,
klu dah ramai2 tu ape ke tak besh nye ye tak...

sue,
ha betui tu...jom!

bibu,
awat hang tak mai?ha dapat dah jemputan tu,tqsm yek...adakah pinangan ku telah diterima? hiks

cikmanggis said...

wah bestnya..semua bawa"hand bags" hihi cm tak bleh join dah.."hand bags" dah besar,tak larat nak carry hihi

ai said...

aku takleh lupa menantu aku sebut 'takot..' 'takot...' kahhhhhhhhhhhhhh..sian dia, takut ngan ely. dia leh tau kot 'keganasan tersembunyi' bini dia! keh keh


~ailebiu besen!

CatlinaFly said...

wah..syoknye gathering :)

Fiza Nordin said...

cm,
kite gathering yg x bwk hb pulaklah nak tak? heheee

besan,
hahaaaa itulah...apolah anak jantan haku tu eheeee

lebiu 2,3,4 besan!

cat,
mmg syiok!

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)