Followers

Tuesday, April 06, 2010

Tart Telur


Salam...

Pagi tadi entah kenapelah aku blur tak tahu nak buat ape2 pun untuk bf aku dan anak2. Letak status kat fb, kawan2 bagi macam2 suggestion. Thanks tu kawan2 sekalian yang begitu perihatin.

Dalam freezer tu ade macam2... daging burger, crabstick, sosej, kentang dan lain2... tapi macam takde hati nak buat ape2. Roti pun takde... nasi lebihan semalam pun takde... hemp.....

Sudahnye aku teringat adunan telur lebihan order yang tak kesampaian Sabtu lepas. Dan tengok2 shel tart ade beberapa ketul dalam bekas kedap udara tu. Ape lagilah... bermulalah episod meng'egg' tart... heheheee....


Dapat 6 ketul dari lebihan adunan tu tapi yang betul2 cantik dan senang dikeluarkan adalah 3 ketul saja. Lagi 3 ketul hancur berderai... hikhikhik!!!

2 comments:

miemiey said...

tu dah kira rajin kl mood dah sampai tahap tu....kl miemiey jawabnya cari nasi bungkus jee...kih..kih...

Fiza Nordin said...

miemiey,
pepagi manelah nak carik nasi bungkus yang oiiii...lagi2 pulak kat kawasan umah akak yg amatla payahnye...

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)