Followers

Tuesday, April 20, 2010

Alhamdulillah...


Salam petang Selasa...

Alhamdulillah, cermin kereta belakang dah selamat berganti. Semalam en hb dan anak2 tak sekolah. Pagi2 lagi kami dah p hantar kereta di masuk workshop. Nakkan petang tu siap jugak, so Cina workshop tu soh anto pepagi le...


Dah hantar tu, mase aku bergolek2 atas tilam lepas telan activefast yg kengkonon nak merehat2kan badan dan kepala yang ting tong, dapat call daripada Kak Sheila. Katenye en sominya (abang Nik) soh p hanto kat belakang Tesco, Puchong. Boleh dapat murah sikit.
Sebelumnya abg Nik sajes p hantar kat Sungai Buluh tapi manelah kami ade transport nak mengeko dari belakang. Sebab Mazda masih kat 'dalam'.
Tak apalah bayar lebih sikit... kami buat cermin belakang ni kat workshop yg kami buat kereta Mazda tu jugak. So, ade kenallah dengan Cina tu. Jadinya dapatlah berlebih kurang sikit, alhamdulillah...


Dan semalam, kami tengoklah kereta Mazda tu sekali. Alhamdulillah lagi, kereta tu dah siap. Cuma sekarang ni tengah tunggu pelepasan daripada insurance kereta tu aje sbb kami claim insuran kereta tu, kan... tapi Cina tu kate kalau nak juga bawa kereta tu keluar, kene letak deposit RM300 & sign beberapa dokumen. Nanti bile dah settle insurance claim, mereka akan pulangkan deposit tu. Tapi hb kate tak apelah. Jangan banyak2 keje since hb pun boleh p keje naik motor buat sementara waktu ni...

5 comments:

saveme_zero said...

lega dah repair erk. klu x..patah kaki ko

A.I said...

Lega dah siap tukar. Leh bawak ngan senang ati..

Watierman, rmanbkr said...

Alhamdulillah...segalanya dah almost settle...Allah dah memudahkan segala urusan buat Hambanya...Amin!

Kak Rose said...

Alhamdullilah, at last dah siap, boleh lah g ronda2 lagi pas ni....

Kak Aidah said...

Salam Fiza,

alhamdulillah segalanya dh selamat.

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)