Followers

Monday, April 12, 2010

Demam award...

Salam...

Ingat artis2 aje ade terima award ke? kite yang berblogging dari rumah ni pun ado gak tau... heheheee!!!

Thanks setinggi gunung kepada Kak Sheila dan D atas pemberian award ni. Di sini ku tepekkan award yang diberi...

Aku tak tahu nak senaraikan name2 penerima award seterusnye untuk dipanjang2kan sebab aku tengok kat umah D pun, bukan main berderet dia punye list. Jadi untuk tidak buat orang yang same menerima award yang same, award ni aku berikan kepada sesiapa saje yang belum dapat. Ambil... jangan tidak-tidak yek...

2 comments:

miemiey said...

banyak award kak..dgn muka yang tak malu aku ambik laa..hehehe....

miemiey said...

opss lupa kak fiza jom laa join giveaway ni...
http://miemiey-akucintacontestgiveaway.blogspot.com/2010/04/1-st-giveaway-from-zati.html

refereer...miemiey yee..hehee

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)