Followers

Monday, April 19, 2010

Honey Lemon

Salam...

Selamat petang semua... kat Puchong arini panas bebeno... jom layan minuman sempoi ni... terinspirasi dari cafe Old Town White Coffea kesukaan anakanda2 ambe tu... kalau cakap nak p bf kat OTWC... bukan main melompat deme2 tu... plus, my hb pun klu p OTWC, mesti order air ni... sekarang biniknya dah boleh wat senirik kat umah... minumlah puas2 ye abang...


Sonang je buat air. Cuma perlukan madu dan lemon aje. Selain tu air gulalah, kan... kalau tak, ape rasenye...? Try le kome...

4 comments:

~~ciklinn~~ said...

arghhhhhhhhh segarr tekak ku..tpiii... lamanya lagi aku leh minummm aisssss arghhhhhh

aidah said...

Salam fiza,

wah memang sedap sesekali pekena honey lemon tu, anak akak memang suka sangat. TApi kalau buat sendiri akak guna madu khaula tu rasanya sedap sikit banding ngan madu jenis lain.

leen hussain said...

memang sedapppp.... tapi janganlah gi lagi old town tu...kan ada kes jumpa kaki katak..huhu...lagipun old town takde sijil halal jakim...
sekadar info jek...kalau yakin terpulang...

Fiza Nordin said...

ciklinn,
sabo yek...hehehee

k aidah,
saya pakai madu capilano je...dah itu yg ade dlm stok...pun sedap jugek...

leen,
erk... ye ke...?waduh ketinggalan jaman haku heh... ok note! thanks 4 the info, leen. thanks a lot!!!

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)