Followers

Sunday, April 18, 2010

Kritikal!!!


Salam...

Memang dah tahap kritikal sangatlah ni... adoiiii!!!


Tengahari semalam aku sengsorang p BWY since en hb ade kat rumah, hari Sabtu, coti. Dalam perjalanan tu, aku dengar bunyi ketik, ketik, ketik... Aku pandang belakang melalui cermin pandang belakang tu. Tak nampak ape2 pun yang pelik. Terus je pandu... bunyi lagi, ketik, ketik, ketik...
Tak puas hati, aku bagi signal dan berhenti kat tepi.

hambekkkk!!!

Mak ai..... barulah aku perasan ade 'permata' bertaburan kat seat belakang. Aku keluar dan tengok dah ade lobang sikit. Adoila... mulalah bawak kete pun macam orang baru dapat lesen, kan...

kalau betul2 'permate' kan bagus... ahaks!!!
kayo mak cik!!!

Setiap kali melalui jalan yang tak rata, aku tekan brek, menyusup slow je... kalau lalu bonggol apetah lagi. Rasa macam nak berhenti dan tolak aje kereta tu :P, perlahan giler babun le... heheheee... Tapi ape2pun sempat jugaklah aku ke BWY beli barang2 baking yang dah kehabisan. Balik tu terus call mane2 penempah yang aku berjanji nak p hantar, minta dia orang datang sendiri amik sebab aku takde transport. Motor adelah, tapi aku manelah ade lesen motor. Kalau nak p hantar berdua dengan en hb pun, anak2 aku nak tinggal dengan siapa??? Nak dihangkut, manelah muat 1 biji motor naik berlima.

Tak sanggup aku nak jadi macam iklan Grand Livina tu fulak aishhhhh!!!!!

6 comments:

Kak Rose said...

Suspen je! Kak rose pernah alami benda yg sama....masa tu pakai wira baru 2 tahun dah 4 kali pecah cermin... 2 kali yg pecah sendiri...park bawah porch pun boleh meletop kooo...percaya tak? macam ada antu je dalam keta tu... tapi nasib baik ada amik insuran tuk cermin tu...x lah kantoi sangat

ijan said...

Salam Kak Fiza...
Adoi ciannye...kalau kite mau gabra gile hehe

T.u.Y.a said...

Salam kak..
Nasib baik tak cermin dpn kan kak.klu x lg la x bleh nak gerak sgt..

Noorma said...

kete ko yg satu lagi tu dh baik ker?? abih tu, mana ko letak kete waja ni..kang ujan masuk air plak dalam kete... (lawa ler seat kete ko..kete aku jenis biasa jer..)

Fiza Nordin said...

kak rose,
kate deme2 better turunkan cermin tingkap tu sikit biler parking.supaya ade peredaran udara...tp pd saya klu dah malatop tu, kan... hukhukhukkkkk

ijan,
mmg gabra gilos ni...

tuya,
hah klu cermin depan mau buto mato den...akak bukan biase pakai comin mate gelap mase mandu...

noorma,
kete mazda dah masuk ward tp belum siap lagi.nampaknya terpaksa jugaklah masuk ward yg ni pun...2/3 ari ni patah kaki le aku...seat tu leather punye,mmg dah ade mase beli...mmg besh,tak panas...

A.I said...

isk...mmg dah kritikal dah tu besen..

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)