Followers

Monday, April 26, 2010

Garlic Mashed Potato wif Tempura Fish Fillet




Salam Senin korang...

Wargh... lame sungguh tak menghapdet ini blog. Bersawang dah... habuk, debu sume ade lekat sane sinun...
bz bebeno... di campur dengan kemalasan melampau. Padahal bukan tak bukak blog ni. Ade gak p merayau, intai2 blog kengkawan. Main terjah je... belek dan kebek sane sini pehtu balik. Haram tak bagi salam pun... kekekeee buruk tul perangai yek... Ade2 yang bagi salam dan tego2 tu kire bernasib baik ajelah... hahahaa!!!

Garlic Mashed Potato & Tempura Fish Fillet aku udah berape lame sudah aku buat ni... naik lupe nak buat tayangan amal kat blog aku ni. Jadi marilah kite same2 merakamkan kenangan ini yek, kome2... kome jangan pintak2 yek... udah habih kome oiii!! Jadinye kome2 layan mate aje le yek... rase2 teringin tu, pegi masok dapo, buat senirik!



12 comments:

kayrol said...

ai tengok gambar pun dah sedap...inikan pulak kalau dapat makan....

mummy_ayu said...

yummy..nampak cedap sgt...terliur..

A.I said...

huiiii...mcm yg kat kedai punye! (jilat2 screen)

CatlinaFly said...

nak!nak!nak! aduiii lapaaarrrrrr

Fiza Nordin said...

kayrol,
..saya sambungkan ye....klulah dapat makan, tak pandang dah kiri kanan...sebat sampai tinggal pinggan!hahahaaa

mummy ayu,
thanks datang menjenguk ke sini.alhamdulillah bolehlah tahan...

besan cayang,
jgn jilat skrin, nnt shot!!!

cat,
hambeklah... lalalalaa

Kamalia said...

salam akak...dah lm xjenguk umah akak ni...akak sht ye...sy pun malas yg teramat sgtla nak mgupdate belog tu..ni pun nmpak Garlic Mashed Potato & Tempura Fish Fillet yg mngiurkan...nak buat mls..nk suh akak buatkn pun jauh..bole tgok jela ni..:p

Fiza Nordin said...

kamalia,
klu dah terhinggap penyakit takde obat tu...mmglah, kan... tak boleh nak apelah...terima ajelah dgn redha kahhhhhhhhh

Aishah@Ariffin@Aqil said...

salam akak...dah lama noi gak ler kite tak jenguk sini...sejak balik nak update n3 pon dah naik M...aduhai...
Tgk menu akak nih naik geram gakk...tp kalu wat sendiri kompen tak sama cam akak wat kan...hehehe..{*nak suh akak wat nih...ngeh..ngeh,....}

♥LOVE2COOK♥ said...

Hi kak!!! hru dearie??? miss U!!! hehehe! ;)

Love is back again...

Mommy Prince said...

nak resipi mash potato sauce.sedap nyer kak zaaa

nana said...

akum ada resipi nak buat mashed potato tak ngan gravy dia sekali..satu lagi nak buat black paper sos and mushroom sos ada resipi tak...boleh bagi?

nana said...

akum kak fiza...ada resipi nak buat mashed potato ngan gravy dia sekali..satu lagi black paper sos and mushroom sos ada tak resipi...boleh bagi tak..

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)