Followers

Wednesday, April 07, 2010

Roti Sosej


Salam pagi...

Bf ape arini korang? Kami makan ni hoooo...
Tengahari semalam mase on the way anta anak2 p sekolah, Boy siap pesan, "mama nanti beli roti hotdog ye... esok pagi Boy nak sarapan hot dog la...".

Okey... Jadinya semalam aku belilah roti sosej ni. Terlaksanalah sudah kehendak si anakanda tu...
Dalam 1 paket tu ade 6 ketul roti, habis! Boy saje makan 1 1/2 hot dog. 1/2 lagi tu Mierza makan. Baby dan aku masing2 makan 1 hot dog seorang. Lagi 2 hot dog diaorang request nak buat bekal ke sekolah.

Selesai kije!!!



5 comments:

Watierman, rmanbkr said...

Kalau kat dapur orang semua benda rasa nak jamah...memang perangai Akak ni pelik...nak minta pun Fiza cakap dah beres semua nya..huhuhu teringin....!!~

Yat Maria said...

salam fiza

actually kan at my house, hotdog sausage bun ni bukan dimakan for bf jer, dinner pon kita orang ok gak lemak mayo & mustard lebih2..sumer org ok with sausgae except my hubby yg tak makan langsung benda ni..

kakchik said...

fizaaaa.... terlalu menggoda ni... waduh... kakchik dah rasa amat lapar tengok gambar ni.

Nur Syafawati said...

mcm nak wat je balik ni..tapi xde roti sosej..pakai roti biase je la..gulung2.leh kan?hehehe

Fiza Nordin said...

k watie,
klu belum beres pun kene gak wat senirik...bukan dekat tu wehhhh

k yat,
kami ni dah biase makan nasi memalam & mkn gini2 waktu pagi.tp klu sesekali tu boleh je lebih2 lagi waktu mamanya kemalasan melampau.hb saya klu sosej yg biase tu takmo...tp yg ade cheese melebeh2 makan dr anak2nye...ish3x!!!

kak chik,
tgk gambo pun boleh buat lapo yek...harus la p buat...

sya,
klu teringin,buat sya...aku tak bertanggungjawab kalau 'org' tu meleleh2 air lio nnt...heheheee

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)