Followers

Wednesday, November 02, 2011

G.Tab


Alhamdulillah, terima kasih Allah S.W.T. kerana melimpahkan rezekiMU...

Beli pada 27hb October , 2011 (Khamis) yang lalu oleh en hubby bersama kawan officenya. Beliau belikan sekali bluetooth keyboard. Katenye "...senang u nak taip blog..." thanks abang!  

Masih gagau2 lagi dengan cara penggunaannya. Sampai naik tensen dibuatnya.

Terima kasih kepada Sari Yusa Ibrahim sbb sudi share cara nak upload gambar dr kamera ke tab. Dah buat dan berjaya. Banyak lagi yang perlu dipelajari tentang penggunaan tab ni... kepada kawan2 yg sedang guna atau pernah guna, minta jasa baik anda untuk share ape2 info mengenai tab ni ye....

Tq in advance...


13 comments:

Sidratul Muntaha said...

amin amin amin
syukur rezeki
happy for you kak

Rosmaniza @ Ogy said...

fuyoo!!!...dh pandai nt ajar aku lak ek

Sari Yusa Ibrahim said...

siap ngan keyboard lagi tu... hehe.. Sy selalu type terus kat dlm, tu pun jrg sgt update blog guna tab, sbb rasa mcm tak puas, hihi. Kalau ada apa2 mslh, bleh pm sy, sy sedia mmbantu, kalu taulahhh, hihi..

kakcik said...

Bestnya! :)

Fiza Nordin said...

Sidratul muntaha,
Alhamdulillah...terima kasih :)

Fiza Nordin said...

Ogy,
Yok belajo sesame hahahaa

Fiza Nordin said...

K sari yusa,
Klu touch2 skrin tu mmg rase tak puas sangat.tp klu guna keyboard ni ok sikit.tp banyak funtion xtau mcm nak cut+paste gambar/words, nak letak backlinks dll.
Akak, ayat di atas sgt menyenangkan hati ini....pasni mmg akan selalu2 cari akak la hehehee thanks kak...

Fiza Nordin said...

Kak cik,
Alhamdulillah,mmg best tp fenen la hihii

Wiyah said...

rezeki ek kak...sama saya pon hubby hadiahkan G.tab + keyboard..tp masih tercari2 lagi mcm mana nak guna itu & ini,,,pandai fb & blogwalkaing jer! yg lain so far rasa mcm agak susah cket jer..lg suka guna laptop kot lebih puas hati..;-D

dZana said...

baru nk berangan2.. huu.. bestnya fiza..

Fiza Nordin said...

Wiyah,
Betui3...yg taunye fb & blogwalking aje... Nak tulis blog pun x berape nak reti kehkehhh mmg lebih puas guna lappy (sy guna pc).nampaknye g.tb ni guna bia keluar ajelah.... Banyakk betull benda kite nak kena xplore.... Tensen!

Fiza Nordin said...

K dzana,
Semoga angan2 kak jd kenyataan. Mcm sy... Hehehee alhamdulillah, best!

Anonymous said...

http://technologiesuae.com/#rx buy xanax online no rx - buy xanax online now

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)