Followers

Thursday, November 24, 2011

Selamat pagi Khamis...

Sarapan pagi kami.... Siap je terus snap gambar dan update kat sini. Belum rasa pun ni....


Kuah kari ni actually lebihan lauk makan malam kami semalam. Lempeng tu adalah lempeng kelmarin yang buat wrap lapis telur dadar dan gulungan sosej. Masih berbaki 2 keping lagi tu. Kot2 petang ni ada request dr anak2, bolehlah buatkan. Telahkan kuah kari pun masih berbaki.


Ok, sekejap lagi nak ke sekolah Boy untuk ambil duit RM100 bantuan kerajaan tu. Semalam ke sekolah Baby dan alhamdulillah dah dapat duit bantuan kerajaan tu. Tapi sebelum ke sekolah Boy, ingat... Nak singgah Taman Jaya dulu. Sambil anak2 main2 alat2 permainan yang disediakan, bolehlah mama buat sedikit regangan badan. Macam2 alat senaman disediakan kat sana....


Yokkkk!!!


Published with Blogger-droid v2.0.1

2 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Fiza..apa kabar?lama k.atie xsinggah kesini.Lambat lak anak2 fiza dapat duit RM100 tu yer...kat sini masa last persekolahan aritu dah mula dapat.

Amie said...

assalam Fiza...
sedap je tengok lempeng tu...bersusun minta celup kari ye... melelehlah liur dah ni...

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)