Followers

Tuesday, February 02, 2010

Re-union SMTM

Salam....

Tarikh : 30/01/2010
Hari : Sabtu
Waktu : 2.00 petang

Tempat : Crystal Crown, Petaling Jaya


Hari yang menggembirakan... setelah sekian lama (lebih 10 tahun) meninggalkan zaman persekolahan dan terputus hubungan (bukan semua) dengan kawan-kawan pada hari dan tarikh di atas kami bertemu semula. Hevoxnye jangan ceritalah... maklumlah lame tak jumpa. Yang tak terputus hubungan pun jarang2 sangatlah berjumpa dan bersua muka. Bercakap di telefon pun jarang2 juga. Fb mempertemu & mengeratkan hubungan kami semua....

Aku bersama Wan Hamidah (belakang).
Duduk : Zurayati (bertudung) &
Islindah


Aku, Wan Hamidah, Maria & Intan Sufina
Aku dan Intan Sufina berkawan dari sekolah tadika lagi tapi on & off la...

Aku dah agak lame juga sign in kat fb tapi jarang2 masuk sebab rase macam tak ada apa2... tapi bile bertemu di alam cyber dengan satu persatu kawan2 lama... sekarang ni setiap kali on9 tenet mesti log ini fb jugak. hehehehee.... Seronoknye...


Terima kasih kepada Norazlina Samdin (Debab) yang berusaha keras mengumpulkan kawan2 dan menganjurkan pertemuan semula ini. Harapan dan doa semoga akan ada next gathering & lebih ramai yang join... Semoga pertemuan semula ini akan kembali mengeratkan persahabatan kita...

7 comments:

Sue @ Nenie said...

Salam Kak..Gembira tengok keceriaan yang kt wajah masing²..Iyalah dah lama tak jumpa kan...bila sembang² pasal zaman sek mesti ada yang nak tergelak besar....Mesti ada benda lucu yang nak dikenang...

Zaman budak²

Watierman, rmanbkr said...

tak per semua masih cun lagi...belum ada kedutan...baru 10 tahun...hehehe

A.I said...

sronoknya dpt jumpa ngan kawan skolah..

T.u.Y.a said...

salam kak..
FB memang awesome kan..
menjejak kasih!!!

Fiza Nordin said...

nenie,
x dpt bayangkan betape seronoknye hati dapat berkumpul dengan kawan2 lame lagi2 yg dulunye memang 1 kepale...yg dulu tak sekepale pun sekarang ni dah boleh 'layan'...

k watie,
lebih 10 tahun sebenarnya tp memang diakui belum ada kedut pun...kami masih mude belia kak ahakzzz!!!!

besan,
sangat seronok! :D

tuya,
yes!!!

Anonymous said...

I've been surfing on-line more than 3 hours today, but I by no means discovered any interesting article like yours. It's lovely
value enough for me. Personally, if all web owners and bloggers made just
right content material as you probably did, the internet
shall be a lot more useful than ever before.

Feel free to visit my homepage; American Cafes

Anonymous said...

Thank you for every other wonderful article. The place else may
anybody get that kind of info in such a perfect way of writing?

I have a presentation next week, and I am at the search
for such info.

my site; Orange County Banking

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
whatsapp: 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)