Followers

Monday, February 08, 2010

Laporan Tempahan

Salam...

Laporan tempahan untuk minggu lalu... walaupun ada blog khas dan khusus n3 untuk tempahan2 yang diterima tapi aku kena juga enterframe kat sini seminggu sekali... sebab blog tempahan tu masih baru. Pada yang belum tahu... jomlah jemput jalan2 ke blog ni...

http://fiza-on9booth.blogspot.com

tak order pun tak apa... sekadar cuci2 mate apelah salahnye kan...? Lebih aku suka cita kalau korang sudi nak linkkan blog ni ke blog korang. Terima kasih banyak2... begitu juga kepada yang dah link, terima kasih!

Tempahan daripada

Zueda @ Taman Desaria

Sambutan birthday di officenya.

*
*
*
*
Tempahan Fruit Cocktail Tart daripada:

Zueda
Ayu

kedua-duanya berada di Taman Desaria

Fruit Cocktail Tart ni merupakan item tempahan terbaru daripada aku.

RM30.00 - 50pcs

Jom order!

*
*
*
*
*

3 kek yang ditempah oleh Mak Hayam Reen di Bukit Beruntung.
Terima kasih Reen. Alhamdulillah Reen puas hati dengan rasanya. Tapi dengan dekorasinye entahlah...

Barbie Doll Cake untuk cute eyes birthday girl
- Damia -


Choc Indulgent - Ultraman Version untuk Akid Encem.

&

Peach Butter Vanilla Cake - Ben10 Version. Reen order onbehalf mak ciknya, untuk anak lelakinya Haqim yang menganjak usia 7 tahun.

Selamat Hari Lahir untuk semua dan terima kasih semuanya...

Minta maaf andai ada kekurangan dan minta halal ye... jangan serik2 order lagi...

5 comments:

A.I said...

Sius la besen, kek2 kau sume sedap giler! adik aku sendiri pon kagom bila makan. Dia kata kalah SR punye kek! bravo...!

Fiza Nordin said...

besan,
alhamdulillah...

Watierman, rmanbkr said...

Salam Fiza..moga bertambah maju dan murah rezeki...Insyaallah....Amin!

irma said...

nyum..nyum..best nyer kak piza...

Fiza Nordin said...

k watie,
alhamdulillah, terima kasih...

irma,
meh le balik makang...eheheee

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)