Followers

Wednesday, February 03, 2010

CANON - MV960

Salam...

Selamat pagi semua... :D

Canon MV960 ni aku berniat nak let go / jual. Kepada yang berminat / sebarang pertanyaan mengenainya boleh hubungi aku melalui email @ sofie2_za@yahoo.com atau terus hubungi aku @ 017-3113226. Harga boleh dirunding, ok...

Keadaannya masih bagus. Aku nak let go bukan kerana dia dah kureng bagus ke hape, tapi sebab aku nak 'tangkap' yang lain & baru. Hehehe... Kalau tak percaya boleh tengok gambar2 dalam blog aku ni, boleh dikatekan semua gambar disnap menggunakan video cam aka camera ini.

5 comments:

ILA HAFIZ said...

nak grab dslr :)

Fiza Nordin said...

ila,
hiks!

Sue @ Nenie said...

Salam...
Kuality Canon memang tidak perlu dipertikaikan lagiiii....Memang syiokkkk habisssss.....

cikmanggis said...

salam fiza..berapa rege ni?nak masuk tender ni:)

Sue @ Nenie said...

Salam..
Akak, apa kata akak sticky mood je entry niii..Kan senang nanti ada orang notice pasal ni...

Just bagi cadangan....Harap membantu

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
whatsapp: 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)