Followers

Monday, October 29, 2012

Lasagne Beef Segera


As salam,
ok, ni kisah minggu2 lepas... tak ingat dah berapa minggu yang lepas. Terlupa nak n3...
Bukan ade ape2 pun sebenarnya. Just nak share dgn semua yang mengunjungi blog ni... 
Sape2 yang pernah rasa lasagne ni, yg mungkin 1 tekak dan 1 rasa dengan aku, mesti rasa tak ralat lah membeli. Sedap... enak!

Boleh di dapati bahagian frozen di pasaraya2 besar. Alamak harga tak ingat berapa. Tapi kalau tak silap RM5++ (klu x silap ye). Kalau silap, minta maaf.

n3 ni promosi percuma. takde terima bayaran pun. suke2 aku je nak share ngan semua... :D
sesape yg suke lasagne beef, harus cuba!


2 comments:

Anonymous said...

http://technologiesuae.com/#7273 xanax for social anxiety blushing - buy xanax bars 2mg online

Anonymous said...

The reрort featuгes proven necessагy to me personallу.
It’s quite educatiоnаl and you're naturally extremely educated in this region. You have got popped my face to be able to numerous thoughts about this kind of topic with intriguing and solid content material.
My web page :: wiki.watson.sk

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)