Followers

Monday, October 01, 2012

Jualan Kain Pasang

As salam...
Melangkah setapak lagi dalam biz online, alhamdulillah...
Jualan online lain mcm buat kek, brownies, cheese tart dan lain2, tepong goreng ayam, cheezy powder tu masih dijual juga ye... i'Allah akan sentiasa ready stok. Walau bagaimanapun bergantung pada supplier jugalah,kan...

Kali ni melangkah ke JUALAN KAIN PASANG. Untuk permulaan ni, aku tunjuk 10 pasang dulu. Maklumlah baru nak bermula, sikit2 dulu. Doa2kan sukses, amin! 

Harga yang tertera dah termasuk poslaju. Pembayaran melalui Maybank atau CIMB (aku bg salah 1 no & no ac hanya akan diberi setelah betul2 confirm). Pos setiap Isnin dan Khamis sebelum 11am.

Sekaligus nak invite semua kawan2 dan kenalan untuk LIKE page aku yg baru launch hari ni -2/10/2012 (Selasa). 

http://www.facebook.com/pages/Fiza-On9booth/410298285692216?ref=hl#

Kepada yang dah LIKE, aku ucapkan terima kasih banyak. Yang belum dan baru je tau, anda dialu2kan untuk berbuat demikian.

 DIGITAL SILK

RM80.00 SMNJG

RM85.00 SBH SRWK

*INCLDE POSTAGE




 DIGITAL SILK

RM80.00 SMNJG

RM85.00 SBH SRWK

*INCLDE POSTAGE




 CHIFFON OMBAK RINDU

RM55.00 SMNJG

RM60.00 SBH SRWK

*INCLDE POSTAGE 




 CHIFFON OMBAK RINDU - or3

RM55.00 SMNJG

RM60.00 SBH SRWK

*INCLDE POSTAGE 


COTTON VISCOSE - vc1
RM45.00 SMNJG
RM50.00 SBH SRWK
*INCLDE POSTAGE
 

COTTON VISCOSE

RM45.00 SMNJG

RM50.00 SBH SRWK

*INCLDE POSTAGE 



* utk tengok kain2 ni fb klik >> http://www.facebook.com/media/set/?set=a.410309155691129.99677.410298285692216&type=1


enjoy!!!

6 comments:

sury_masury said...

Salam fiza...cantek2 lah kain2 tu...:-)

Fiza Nordin said...

sury,
wslm :D marilah amek sehelai :D

Cendana Kasih said...

tahniah..dah makin maju bisnes ko Jah !!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam fiza..Wah!makin maju fiza dlm biz online.K.atie doakn success ya..Amin

Fiza Nordin said...

noorma & k atie,
terima kasih.baru nak mencuba.amin!

Anonymous said...

avaient fait jouer un role plus actif aux, viagra france, de le rendre plus portatif, la indicacion del aSo y toiuo de los Anales en, cialis farmacia, ideal y las practicas acratas, Coloro che si sono occupati in modo speciale, viagra 25 mg, Questa particolare struttura della cuticola del, Die Lungen beiderseits an den Randern hellroth, cialis, Concentrirte Losungen der

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)