Followers

Saturday, October 06, 2012

F.A.V.O.R.E.T.S.


As salam, selamat berhujung minggu...
Haahahah tajuk n3 mmg xleh blah hokey!!!
Ok, b4 bermula nak kabo la ek... ni bukan n3 berbayar. Ikhlas dari hati je ni nak kongsi2. 

Suke sangat kat cekelat ni. Kali pertama makan dulu masa sekolah menengah. Kawan tu kakak dia pramugari. Bila balik bawak buah tangan kat mak & adiknya (kwn aku). Aku sekali menempek le... ngendeng. Hihihiii 

Cekelat ni jarang, jarang, jarang sangat aku nampak ada juai kat supermarket beso. Supermarket yang kecik ape tah lagila kan. Korang penah jumpe ade juai kat mane???

Dulu2, masa baru2 abis sekolah menengah, ade penah beli 2/3 kali kat Parkson Grand. Rege RM3++ 3 ke 4 biji tak hingat. Tapi mmg tak lebih dari tu la isinya. Bungkusan dia mcm bungkusan coklat Ferrero Rocher tu. 

Cekulat ni pun lebih kurang mcm cekulat Ferrero Rocher tu jugak. Cuma bezanya ni guna white choc & salut dengan coconut flakes. Emppp so yummy!

Hari tu p Langkawi dpt beli sekotak kat Ismail Group. Tu pun terkocoh-kocoh sbb masa tu ingat benti situ setakat nak cari beg je. Masa shopping2 p kat Idaman Suri je... takde coklat ni atau aku yg tak perasan pun tak taulah. 

Yang ni aku minta sepupu belikan. Dia g Langkawi, cuti2 Malaysia. 3 kotak sekali minta tolong belikan. Makan puas2 sebelum kehabisan. Pastu dok diam2 sampai entah bile and entah sape2 yang nak p Langkawi, minta kirim hihihiiii

Layan...!


5 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam fiza...mahai gak ya cekelat ni.Tp klu dah sedap mmg berbaloi la beli.
Jauhhhh noo nk beli ke Langkawi(^_^)

inahar ali said...

uishh..akak x pernah jumpa lagi cekelat jenama ni..sedap ek fiza? mana nk cari ek?

Fiza Nordin said...

k atie,
ye le...jauh beno.tgh ade belasah!!!

Fiza Nordin said...

doc inahar,
p langkawi baru jumpe.tempat lain xtau hihiii

rinarashid said...

sedapppp!!!!!!!tqvm......hehehhe....

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)