Followers

Thursday, March 15, 2012

Pre Order - TEPUNG GORENG RANGUP UNCLE BOB & MASHED POTATO wif BROWN SOS


As salam... Saya buka PRE ORDER untuk 2 PRODUK BARU jualan saya. Penerangan produk seperti di bawah.

1) Tepung Goreng Rangup Uncle Bob

> Sangat terkenal di pasar2 malam sekitar Lembah Kelang. Beratur orang nak membelinya. Tapi yang dijual di pasar malam tu cuma ayam goreng. Kalau anda memiliki tepungnya, bukan hanya ayam yang boleh digoreng tetapi juga sotong, udang mahupun tempe dan cendawan. Tepung ini serbaguna.

> Kerangupannya tahan berjam2 lamanya berbanding menggunakan tepung biasa.

> Cara penyediaan yang ringkas, mudah dan cepat. Amat sesuai untuk kita yang dihambat masa.

> Didatangkan dengan 3 pek yang terdiri dari 300g tepung goreng rangup, 20g seasoning dan 20g serbuk cili.

Harga Jualan:- RM15/set 

2) Mashed Potato wif Brown Sos

> kepada yang gemar makan whipped potato di KFC, harus dapatkan produk ini. Sooo creamy!

> Penyedian yang mudah, ringkas dan cepat. Hanya bancuh dengan air dan kacau hingga sebati. Hidang dan sedia untuk dinikmati.

> Di datangkan dengan 2 pek yang terdiri dari 170g mashed potato flakes dan 30g brown sos powder.

Harga Jualan:- RM10/set

PRE ORDER juga dibuka untuk Jalapeno Cheezy Powder - RM12/200g

Kalau dah ada 3/3 produk ni, tinggal nak beli ayam dan kentang wedges sajalah. Lepas tu dah boleh buat hidangan chicken chop di rumah!

Yang berminat boleh call/sms Fiza - 017-3113 226 / 03-8322 1708 (rumah) atau PM fb - rafizah nordin atau email - sofie2_za@yahoo.com

* Pengeposan via poslaju. Caj pos rm7.

* Setelah bayaran penuh diterima barulah urusan pos akan diuruskan.

* cc kan bayaran anda sama ada di hp sy (017-3113 226) atau emel (sofie2_za@yahoo.com) atau inform sy setellah bayaran dibuat.

!!!Serious Buyer Only!!!

~gambar dari boss saya. Terima kasih!

Published with Blogger-droid v2.0.4

21 comments:

cplud miera said...

salam kenal. follow cni. wah.. sy berminat ni kak... ade lg ke stok?

cplud miera said...

akk, klu ade lg stok, pm kt emel sy. miera486@gmail.com. tq

Fiza Nordin said...

Salam kenal,terima kasih singgah sini :D akak dah emel, cek ek!

Atie.Rashid said...

salam kak fiza.. igt atie lg tak???? hehehehe.. wah, akak ade jual cheezey wedges nye cheese ek... nnt atie nak orderla... sbb lame dh cari tapi tak jumpe...

akak, meh singgah umah baru atie
http://atierashid.blogspot.com

IeRA said...

Nak try juga lah..

nanti email saya ye kalau ada stok

ummiaffaf@gmail.com

Anonymous said...

salam..nak tanya ada stok tepung rangup uncle bob dan cheese cheezy wedges. Also, nak tanya price for 50pcs cheese tart blueberry and size cheesetart.

Pls email me: safrina@freescale.com

wa said...

pls emel me: salwa_anuar@yahoo.com
berminatla nak beli semua produk ni. tepung goreng tu confirm sedap ker?

Anonymous said...

salam mcm mana nk order?

Fiza Nordin said...

anon,
email me at sofie2_za@yahoo.com

Fakhri Syazwan said...

Yg dalam gambar tu tpung brp gram punyr. Kalau skilo punya ada tak atau pun tpung pek besar. Kalau ada hantar kat e-mel saya mohammadfakhrisyazwanabdullah@gmail.com

Fiza Nordin said...

fakhri,
cek email,tq

Anonymous said...

Ade stok lg tak?email detail nk beli kat aima_in@yahoo.com

Anonymous said...

Assalam...stok untuk tepung uncle bob tu ada lagi tak?.. kindly please email me at carviaporcellus0907@gmail.com for the details... thank you so much... :)

Anonymous said...

pozyczka bez bik wroclaw
pożyczki bez bik
przeczytasz o tym tutaj
szybkie kredyty firmowe
pożyczki pozabankowe
pożyczki z ue
kredyt bez bik w 15 minut

SEK KEB HUTAN PERCHA said...

salam, stok tepung uncle bob ada lg tak? email saya b_ajak@hotmail.com.. nak beli banyak nie,, hehe

Anonymous said...

I almost never leave a response, however i did
a few searching and wound up here "Pre Order - TEPUNG GORENG RANGUP UNCLE BOB & MASHED POTATO wif BROWN SOS".
And I do have 2 questions for you if you usually do
not mind. Could it be just me or does it look like some of the comments come across as
if they are left by brain dead individuals? :-P And, if you are writing at additional social
sites, I would like to keep up with everything fresh you have
to post. Would you make a list of every one of your public pages like your linkedin profile,
Facebook page or twitter feed?

my web page acoustic guitar a chord

Anonymous said...

Nak order,masih ada stok lagi tak?

Anonymous said...

harga tepung uncle bob rm15 excluded postage ke?

spshops One borneo said...

Ada lg x tepung uncle bob

Anonymous said...

Ada stok lg x ?? Email dkt sya.. shera_shah@yahoo.com

mastura sayudin said...

Ada stock lg x?pm me @ mastura171@gmail.com

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)