Followers

Wednesday, March 21, 2012

Felt Craft



Salam Rabu semua...
Ada masa sikit masa cuti sekolah kelmarin. Buatkan keychain nama anak2 dan gantung kat beg sekolah dorang. Tapi nampaknye Mierza sorang je yang gantungkan pada begnya. Abang dan kakak letak kat pensil box.
Mereka teruja sekali, mama pun gembira :D
Balik2 dari sekolah, dua2nya dah bawak order dari kawan2. hahahaa tak pasal2 je menambah kerja nampaknye ni. Demi tak menghampakan anak2,buatkanlah juga. Tu masih dalam pembikinan. Nanti dah siap bolehlah buat tayangan amal hihii

Ada ke sape2 rasa nak order?
kakakaka

7 comments:

IeRA said...

salam..

cantiknya...saya sampai sekarang tak menyempat nak buat untuk anak...

Fiza Nordin said...

Iera,
Assalam :D kite pun curi2 mase je ni alhamdulillah,kesampaian jugaklah.kain felt tu lame sgt dah bersimpan.

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

cantiklah fiza......

Mat Gebu said...

Lawaa leerrr, aku pun kenan....

Watierman said...

Assalam Dik Fiza wah rajinnya berkraf tangan...cantik sangat!

~farah~ said...

cantiknye ! :)

~farah~ said...

cantiknye ! :)

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)