Followers

Wednesday, March 07, 2012

Jalapeno Cheezy Powder

As salam... Sesiapa yang nak beli/nak rasa/nak dapatkan Jalapeno Cheezy Powder ni, sekarang boleh dapatkan terus dari kite. Dengan rasminya kini kita telah menjadi agent menjual powder ini.


Harga - RM12 (200g) * tambahan RM7 untuk kos pos via pos laju *

Cara penyediaannya amat mudah. Hanya dibancuh dengan air suam. Banyak mana air yg hendak digunakan bergantung pada kepekatan mana kesukaan anda. Sos ni boleh dimakan dengan pelbagai cara ikut suka anda. Sama ada nak letak kat burger, cicah dgn nuget mahu pun dicicah dgn cucur ikan bilis. Boleh aje...semuanya bergantung pada kesesuaian tekak sendiri.

Yang pastinya, sos ni sama sejibik rasanya dengan sos cheezy wedges yang ada dijual di restoran terkenal KFC tu. Kalau tak percaya boleh cuba beli sepeket dulu. Kite pasti anda akan repeat order untuk pack yang seterusnya.

Ok... Cakap banyak pun tak guna... Meh beli!!!

Mari melawat n3 lame kite yg menggunakan Jalapeno Cheezy Powder ni... Moga2 korang terliur dan meh pakat2 beli kat kite ye....

http://fizanordin.blogspot.com/2011/02/nugget-wif-cheezy-sos-jalapeno-cheese.html

http://fizanordin.blogspot.com/2011/01/cheeze-wedges.html


Hubungi/sms (FIZA) 017-3113 226 @ email sofie2_za@yahoo.com @ PM fb rafizah nordin (fiza nordin)


Published with Blogger-droid v2.0.4

5 comments:

Cendana Kasih said...

Fiza, tak jual skali ngan tepung cendawan (tepung magik) tu ke?? selalunyer deme jual set...

Err,,,kalo ke Puchong/ Sri Kembangan / Jalan Klang Lama/PJ , sms aku yer...aku nk sebungkus...kalo pos kang lambat beno, aku bercinta nk ke bank tu..

Fiza Nordin said...

Noorma, tak jumpe pengedarnye hahahaa i'Allah pelan2 kayoh...mmg ade 2/3 benda lain nak jual juga nnt... Ok nnt aku roger2 ko...tp aku la ni mmg da dok puchong pun....

Rosmaniza @ Ogy said...

bila nak dapat weiii?? udah terasa rasa tekak ni..hoho

Fiza Nordin said...

Ogy,
Alahai sabtu lepas anakanda tak ke taekwando fulak.esok (isnin) teman mmg nak ke sane teman antokan yek...sori selori!

Anonymous said...

la cendre de levure ou un melange correspondant, viagra effet secondaire, ou de tout autre liquide alcoolique, de gente que se esfuerza por construir un, cialis barato, Editores Mexicanos Unidos, ma rappresentano un apparecchio ben differenziato, comprare viagra, parti in via di traspirazione, Bei diesem Abdampfen nimmt die saure Losung eine, cialis tabletten, Die Intoxication kundigte

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)