Followers

Wednesday, June 23, 2010

Potato Salad


Salam...

Potato Salad yang aku buat minggu lepas. Terlupa nak masukkan n3...

Sedap pulak dok makan camtu aje... dahlah buatnye sikit... heheheee pasti akan repeat buat lagi dalam jangkamasa terdekat ni...

Dalamnye aku letak sayur lettuce, tomato, kentang (of coz...namenye lagi potato salad hahahaa), telur rebus & kacang kuda. Wallah, disiram dengan sos thousand island. Perghhhhh, ngences woooo...!


2 comments:

kakchik said...

salam fiza. nampak sedap tu. kebetulan pulak kat rumah kakchik banyak kentang skrg ni cuma kacang kuda je yang takde. kalau ada resepi fiza update la ya. boleh kakchik tiru. bahan2 nampak mudah, cara nak buat pun macam senang je. kakchik teringin nak buat lah.

Fiza Nordin said...

wsalam k chik...alahai resepinye sume main cempak2 dalam pinggan je kak chik hehehee...ikutlah ape2 stok yg ada dalam peti es.tak khusus pun.

yg sya buat tu... kentang & telur tu rebus dulu,pastu potong2 sembarang.sayur letuce tu carik2kan aje...tomato tu potong dadu.kacang kuda tu saya gunakan yang dalam tin tu aje...xpress hehehee... klu rajin bolehlah goreng naget,fish fillet ke... potong2 kecik2 dan cempak sekali dalam tu.gaul2 pastu siramkan dengan sos thousand island yg kaler oren tu... udah... enak dimakan ketika sejuk juga...

moga dapat membantu dan selamat mencuba kak chik...

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)