Followers

Friday, June 04, 2010

Europa 688E - Jetcook System


Salam...

Tada.... ni lah dia.... 'kekasih hati' baru aku... akhirnya terlaksana juga impian di hati... alhamdulillah syukur kepadaNYA.

Sebenarnya dah seminggu beli oven ni... tapi barulah sekarang ada peluang nak masukkan n3. Bizi le kononnya... hahahaaa!!! Kalau nak tau aku membizikan hape, boleh le korang jenguk2 aktiviti kebizian aku kat blog aku yang ni...

Aku nak ucapkan terima kasih banyak2 kepada teman2 yang memberikan pandangan dan pendapat di n3 ni... pendapat, pandangan dan cadangan kalian amat2lah aku hargai. Sayang sangat kat korang semua... lebih2 lagi kepada Kak Dzana yang rajin melayan sms aku dari satu soalan ke satu soalan. Maaf le ye kak.... andai soalan daku ala2 bengap ke hape2... sesungguhnya daku amat memerlukan info daripada seseorang yang ada pengalaman memiliki oven sejibik sebijun macam tu...

Juga tidak ketinggalan ucapan terima kasih kepada teman2 bloggers yang mengucapkan selamat ulang tahun perkahwinan aku dan en hb semalam. Moga ucapan dan doa kalian diperkenankan olehNYA...

... pecah dara ...

... close up cikit ...

aku beli kat sini...

HOME NET ELECTRONIC
20 & 22, JALAN PUTERI 1/1,
BANDAR PUTERI PUCHONG,
47100 SELANGOR DARUL EHSAN
Tel : 03-8068 4348

Harga buka : RM1,250.00

Setelah tawar menawar :
RM1,030.00

14 comments:

Watierman, rmanbkr said...

Cun.... selamat baking membaking Dik!!

saveme_zero said...

wahh...dah ada oven baru. cantik & superbb. selamat memajukan biznes k

noorma said...

fiza, tu oven saja ker, atau skali ngan dapur memasak.. pakai gas/pakai letrik...

aku ada oven beso ni, kali ngan dapur, tp tak pernah pakai pun, dh 10 tahun beli dapur tu, tp sekali haram pun tak pernah cuba ovennya...

Slamat maju jaya dalam bisnes, kalo ada tempahan kat kawasan equine/putra permai/kinrara, sms aku yer..aku pun nk order gak...

cikmanggis said...

wohooo bestnya!!selamat membaking ya..

Kak Rose said...

akhirnya dapat jugak obenimpian tu ya... adiah anniversary ke? tahniah dan selamat membaking ya...

Ummi said...

Tahniah Fiza...akhirnya dapat jgk eh...pandai ushaa cik abang yeaa...hehee..Em harga lebih kurang dgn oven Faber yg akak beli 4 thn sudah..masa tu harga RM1,300++ tp dah nego pnya nego dptlah RM1,100 lebihkurang, x igt sgt..Okayyy selamat membaking..hehee, berbaloi-baloiiii..

Am (Flora Heights) said...

dah dpt pun.., sebiji oven kita tau..! baru gak beli bulan lepas, tapi akak dpt rm1,100, senang kan trutama bakar cistat bnyk blh masuk, dan kejap aje settle kan fiza? slmt membaking..

Jamie said...

tahniah fiza. aku pun nyaris2 nak beli yg nie, tp masa nak bayar ternampak yg lain pulak... makin rajin baking lah lepas nie yea..senang sekaligus terus

A.I said...

wahhhh..tahniah! makin pantas la kau membaking (^_^)

fatin90 said...

salam saya ada oven nih..tapi bila setiap kali wat kek...mesti dia nek sebelah je...mula2 ingat kek tuh bantat...tapi bila cuba kt oven lain..ok plak..

yun yunus said...

thank you very much for the kawan...will get one of those kat kedai tu..

Leen Nawi said...

As salam..tgh tgk2 oven ni. Td after tawar menawar dpt rm1050. Kalau masak kukis letak 3 layer terus ia masak sekata tak. Thnks..

Leen Nawi said...

As salam..tgh tgk2 oven ni. Td after tawar menawar dpt rm1050. Kalau masak kukis letak 3 layer terus ia masak sekata tak. Thnks..

Anonymous said...

Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add
to my blog that automatically tweet my newest twitter updates.
I've been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

my webpage - Read �

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)