Followers

Thursday, November 12, 2009

Salad Bebola Sotong

Salam...

Selalu2 sebelum ni aku buat salad buah-buahan. Sekarang ni macam susah pulak nak dapat buah yang berkenan di hati dan membuka selera. So ubah selera sikit. Buat salad bebola sotong yang simple as possible ni ha... sedap gak neh... just hiris-hiris cabbage dan lada benggala. Apa-apa yang ada dalam esbok le... Then goreng bebola sotong, tos minyak dan campak je dalam sayur2 hirisan tu. Pas tu siramkan dengan sos salad buah-buahan dan sos thousand island.


Yummy!!!


: Note :
Seksa kejung aku nak upload gambo salad ni...
tenet hampeh tulll...
Kematu montot aku nunggu...
Sabo ajela....

9 comments:

blogresipi said...

Wah bebola sotong best nye.. wat ngan salad gini best jugak ni...

Watierman said...

Mesti sedap ni rasa masam2 manis...buat pembuka selera...tapi kalau akak kena sepinggan tak payah makan benda lain dah!!!

ima said...

wah bestnya!!!kak ima suka...

el said...

ape rsnye eh..ish2..sggh menyelerakan

Fiza Nordin said...

ijan,
emp mmg besh!

k watie,
samelah kite heheheee

k ima,
mehla menjamu mate...

Fiza Nordin said...

L,
rase mcm ko makan salad berlauk...emp klu nak lebih feel, kenelah buat sendiri eheheee

bintangku said...

tgh diet nieh. Menu nie pun kire orait dah nie..

FaizAmYAirieL said...

sedapnyeee salad bebola sotongg...nnt gath pot luck bwk erk..ekeke..ntah bebile tah gamaknye..

Fiza Nordin said...

bintangku,
hah,mmg kenyang ni...xyah usik nasik dah...!

faiz,
ade cadangan nak gather2 ke tu?sungguhpun daku jarang2 on9,korang jgn lupekan daku plak weiiii!!!

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)