Followers

Wednesday, November 18, 2009

Hari Penyampaian Sijil Dan Persembahan Sekolah Tadika Nur Gemilang

Anak daraku nan saurang... manje lebeyh budak ni...

Salam...


Ni cerita hari Sabtu lepas... bukan lupa nak upload tapi disebabkan tenet yg kejung dan kejang buat aku xde mood nak upload gambo. Sekolah tadika baby buat majlis penyampaian sijil untuk murid2nya. Biaselah hujung2 tahun ni... Baby ambil bahagian dalam tarian agogo...haih bukan main lagi anak dara aku nan saorang tu goyang. eheheheee....

Tapi aku ada rasa tak puas hati sikit. Hampir setahun jugak aku latih Baby membaca buku cerita bahasa Inggeris yang bertajuk "The Birds Have Colourful Feathers" untuk dibacakan di majlis ini. Tapi aku terlupa nak bawa kamera dan tak dapatlah aku nak rekodkan persembahan dia tu. Aku dah minta hubby tolong bawakan kamera tapi hubby sampai sejurus lepas habis persembahan tu... hukhukhukkkk...


Tapi alhamdulillah... bersyukur juga kepadaNYA... berbaloi rasanya. Baby baca cerita itu dengan lancar. Adalah satu dua perkataan yang dia gagap sebut tapi dia dapat juga sebut kemudiannya. Cuma last tu aje... aku dah cakap, ucap "Thank you..." tapi dia sebuat "terima kasih..." heheheee...
So, jomlah layan gambar2 yang sempat disnap sepanjang majlis berlangsung Sabtu lepas...

Wif kawan dia, Azika. Mak Azika ni cikgu kraftangan menggunakan surat khabar.
Buat pasu dan bakul. Silap pandang ingatkan dari rotan.

Terima sijil dan hadiah daripada Puan Noraini, Penyelia Kemas Petaling Jaya Selatan.
Anak Puan Noraini ni pun sekolah kat sini - Nisha.


Wif Ida. Anak pembantu sekolah tadika ni - Kak Foziah.

Ha, ni dia... acara agogo ala pom pom girl!!!

Anak dara dan papanya...

Wif teacher Rina... Guru bahasa Inggeris yang akan berangkat ke Australia untuk menyambung pelajarannya di sana awal tahun depan...

3 of us...
Tengok, tengok... Baby banyak ikut muka siapa?
:D

5 comments:

el said...

amboi kemain kamoo BB
tarian agogo ha
hehehehe
ruginye mama kamo x bw camera
kalo x leh la simpan wat kenangan
bg bakal somi tgk kan BB
hiksss

FaizAmYAirieL said...

wah agogoo giteww...awat papa baby lambat sangat sampai? dah habis baru sampei?? mesti sentap jgkkan x dapat wat kenangan..uhuukkkk..anyway happy graduation to baby..ngeee

ai said...

Sonok tengok bebudak ni kan? Umang aiii...1 buku ke criter tu besen? sangat cerdik la dia. tp musti kau ralat sbb tak rekod. Takpe, yg penting kau dh tengok dia perform. hihihi...

Fiza Nordin said...

L,
bakal somi?aduiii...graduate sekolah tadika neh...bukan universiti yang oiii ekekeee

faiz,
tula...uhuk!thanks faiz :D

besan,
ha la... 1 buku...jenuh gak tu nak ngajo tp bak kate org kan...(org mane tah yg kate...kakakakaaa) otak bebudak ni fresh lagik jadi senang gak la nak terima.tapi jenuh gak la kene lepuk lepak ngan aku kekekeeee itu harussss!mmg ralat sgt besan...mujur aku dapat tgk...

Watierman said...

Baru dok ingat nak kata..sebijik aih muka mak dia...tengok Fiza tanya pulak ikut muka sapa!

Tahniah Baby.....ni pra Universiti..hihi punya graduasi...tup2...dah nak kerja...sat jer oo dia org membesar...tambah2 mak kasi makan macam2 yg mak dia masak...hihi...tu dgr ada yg nak berbesan dah kat atas tu...jenuh kepung la Fiza...!

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)