Followers

Wednesday, September 19, 2012

Kisah Hati by Sofieza Isqandar


As salam...

Ambil bungkusan hari Isnin kelmarin sempena cuti Hari Malaysia. Terima dari poslaju dah lebih seminggu kalau tak silap. Sebab bungkusan di alamatkan ke rumah arwah mak, kenalah tunggu free & kena tunggu penyewa yg tinggal di rumah mak ade di rumah, baru boleh dtg ambil bungkusan ni.

Terima kasih Fajar Pakeer. Masih ingat dengan penulisnya ini. 

Begitu lamanye menanti penerbitannya. Aku tak gusar, sebab aku tahu pasti akan terbit juga. Antara cepat atau lambat saja. Cuma kalau anda membacanya dan terlihat jalan cerita yang mcm dah out of dated, sila harap maklum, aku menulisnya sudah bertahun2 dulu.  Tapi rasenye tentu editor ada buat pemantauan tentang tu supaya jalan ceritanye up to date. 

Jujurnya, aku sendiri dah ingat2 lupa dgn jalan cerita keseluruhannya.Penulis sendiri nampaknye kena luangkan masa duduk dan baca balik ape yg dia dah karang hihiii... 

Harap menepati selera anda yang membaca :D

Harga Di Pasaran : RM24 smnjg & RM27 ss
Ketebalan : 699 muka surat
http://fajarpakeer.blogspot.com

Mari aku kongsikan sinopsis belakang novel...

"Qira tak macam gadis lain. Qira ni tak sempurna, bang," ujar Naqira perlahan, merendah diri.
"Tak ada manusia yang sempurna, Qira."
"Tapi Qira lain."
"Qira memang lain. Qira lain sangat di mata abang. Lain itulah yang menjadikan Qira terlalu istimewa di mata abang. Qira hanya satu dalam hati abang."

Aduh... romantiknya dia! Bahagialah hidup ini seandainya sikap Syahmie terus begini. Naqira kagum dalam malu, gembira dalam segan. Dia bangga menjadi seseorang yang istimewa dalam hidup seorang lelaki! Pada saat itu Naqira terasa dirinya terlalu berharga. Dia merasakan dirinya terlalu dihargai, sangat disayangi.
Namun, akan sampai bilakah Syahmie begini dengannya? Mungkinkah Syahmie akan mula pandai mengungkit nanti apabila perasaan sayang yang tulus ikhlas untuknya itu jadi memudar kerana sejarah keluarhanya yang tidak sempurna? Dan, ibu Syahmie yang hendak sangat berbesan dengan sahabat baiknya, akankah terima Naqira sebagai menantu sedangkan yang wanita itu mahu adalah Mastura.
Kisah hati ini akankah menjadi satu hubungan suci untuk selama-lamanya...?

Wassalam 
:D

9 comments:

kakcik said...

Hasil karya Fiza ya?

Wah... kena cari dan beli ni. :)

Sari Yusa Ibrahim said...

sinopsisnya sahaja memanggil2untuk ku membacanya..

Rosmaniza @ Ogy said...

Novel terbaru ko ke???
nak!!!!!

Fiza Nordin said...

kak cik,
ye... tq :D

Fiza Nordin said...

sari yusa,
silekan baca "D

Fiza Nordin said...

bonda,
tadah tangan!!!

rinarashid said...

akunye x de ke???

Fiza Nordin said...

jen,
sabaq naaaa

Anonymous said...

Fiza bleh saya tanya sumtink..mengenai novel awak..hope boleh bg kerjasama..sila msg saya .no ni.. 0173216469 (Jaja)

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)