Followers

Tuesday, September 25, 2012

Cash Out Nuffnang, tq!


As salam... sebelum memulakan bicara, nak minta maaf dulu dan nak terangkan sikit. N3 ni bukan niat untuk menunjuk2, bukan niat nak riak dan lain2 yg mungkin menimbulkan perkara2 negatif. Ia sekadar perkongsian, rekod untuk diri sendiri, kenangan dan memori yang boleh dikenang kemudian hari. Semoga n3 ni boleh jadi pembakar semangat untuk anda terus blogging ape saje genre yg hendak anda ketengahkan.

Alhamdulillah, 'menyimpan' sejak 2 Julai, 2011 sehingga 29 Sep, 2012... itulah yang aku dapat hasil blogging dengan 3 blog - blog ini, fiza-on9booth & fiza-ulatnovel (ditutup sementara untuk tatapan umum). 

Terima kasih nuffnang *senyum lebar sampai telinga*. Mungkin kot ada yang terfikir, jumlah itu terlalu banyak untuk blog yg selalu tak berupdate mcm blog aku ni. Ok, jumlah tu termasuk sekali dengan bayaran rm330 - nuffnang sponsored post. Boleh klik SINI untuk tengok. Kalau takde bayaran sponsored post tu jumlahnya baru rm180 camtu hihii

Sabar2lah menanti setahun atau 2 tahun lagi agaknye baru boleh cash out lagi. Ok, jumpe lagi di lain n3. InsyaAllah :D

10 comments:

Liza said...

fuhhh, bnyaknya duit...hiihhii

Qasey Honey said...

perghhhh byknya dpt...meh share sikit...

Cendana Kasih said...

a'ah...aku pun lupa nak cash out pakcik nang ni...dah banyak dah simpan...ingat nk beli lens .. kang kalo awal2 keluo, tak cukup duit, takut terpakai duit yang ada...hehehe...

Khalilah MNor said...

Bestnyer~! Mmg igauan stiap anak2 buah nuffnang ;D

ilahjy said...

salam fiza.. kak ilah punya akaun nuffnang dah hilang beberapa bulan lepas kak ilah dah call nuffnang depa dah tukau paswor kak cuba mcm depa suruh tapi tak boleh..duit dlm tu hampir 2oo syg laaaa huhuhuuu.. pestime dah amek dah...2 thn lepas...setahun punya ni tak amek lagi..tak de rezeki..tahniah la fiza

Fiza Nordin said...

liza,
alhamdulillah syukur... :D

Fiza Nordin said...

qaseh honey,
terima kasih singgah sini :D

Fiza Nordin said...

cendana kasih,
belilah ape2 pun...duit sendiri hihii

Fiza Nordin said...

khalilah,
senyum sampai telingelah! hahaha

Fiza Nordin said...

k ilah,
nuffnang sy pulak, guna tab x boleh masuk lepas sy hantar repair & format...ade gak call & bhubung dgn staff nuffnang & dorang soh buat password baru.pun x boleh.tapi kemudian tu cuba log in guna hp & lappy, boleh pulak...hemppp musykil!!!

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)