Followers

Wednesday, March 16, 2011

Pizza Sardin Segera...


Beberapa hari sudah...

Buat pizza untuk dinner. Dan keesokkan paginya repeat lagi buat untuk breakfast pulak.

Buat malam untuk dinner tu buat 2 pizza - sosej & chicken nugget dan sardin. Yang sardin tu memang aku buat prefer untuk mama & papa yang makan. Jadinya aku hiris halus2 cili api beberapa biji dan tabur di atas sardin sebelum diselimutkan dengan mozzarella cheese. Memang syiok bangat! Syiok sebab anak2 tak kacau... hish, teruk punye mama! Ekekekeee...

Semua pakat beli yang ready aje... cik BM dok diam2 je atas lemari tu... jangan sampai rosak dalam bersimpan, ya udah!


... sebelum 'kebakaran'...

5 comments:

Sari Yusa Ibrahim said...

adoi! bestnya sardin tu tidur dlm oven berselimutkan cheese. Org sejuk kai selimut, dlm oven panas buat apa kai selimut... hehehe

Fiza Nordin said...

sari yusa,
ini selimut lain mcm punye!!! nyum3!!!

kakchik said...

sedapnya... ni yang buat kakchik termalu sendiri ni. sejak dapur rosak, dah hampir 2 minggu periuk belanga semua gantung dan berhabuk. nak buat pizza sesedap yg fiza buat ni pun jadi malas. huhu, kena cepat2 cari semangat ni.

Siti Haslinda Sadiken said...

akak crust dia buat mcm mana..share la resepi..

mekar said...

Hi Fiza,

Sungguh kreatif. SYa kalu sardin tu utk letak dalam roti jer. tak penah pula nk buat pizza.

jom belajar buat macaron

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)