Followers

Monday, March 21, 2011

Gathering wif mommies...


Kejadian semalam (Ahad - 21.3.2011)...

Setelah sekian lamanya (mcm berkurun bunyinye, kan.... apekah????) aku tak menjoinkan diri dengan geng mommies, semalam tersejarah semula. Lepas ni hentah bila dapat join lagik, tak tahu!! Almaklum aku ni ala2 bz hentah hape2 hentah, kan..... Tu pun sebab penguatnya kerana ada penghantaran tempahan ke AU5, Lembah Keramat... jadinya aku lajak2kanlah ke umah mommies Ila @ PV10, Setapak nuuu.... hohohooo!
Sampai2 umah Ila dah ada Sya & anak2nya (Dina & Yani the Jepun tembun) dan Eda dgn Aina the gojes. Beramah mesralah setelah sekian lama 'menyisihkan diri' sendiri. Hukhukhuk...
... mommie Alyn sedang mengulum.... aiskrim! hahahaa ...

... mommie sya wif Yani the Jepun tembun ...

... bersama mommie Ila & aiskrim m'sia ...

Sebenarnya gath ni adalah bersempena dengan kedatangan mommie seberang laut, Zie dari Brunei. Datang bercuti sefamily ke Malaysia. Ini merupakan kali kedualah dapat bersua muka dengan mommie Zie yang putih merah ala2 gebu tu.... kedua kali berjumpa Hana yang malu2 miow... Moga dapat jumpa lagi di lain kali - panjang umur, murah rezeki, Insya Allah! Maaflah, udah katenya kedatangan tidak dirancang, takdelah sebarang buah tangan untuk mommie Zie. Sorry selori!!

... anak2 bersama anak Yatie (Rais & Rafiq) ...

Kekdahnya kalau ber 'gath' dengan geng mommies ni menunya adalah port luck. Bawalah sorang sikit. Asal jangan datang bawak perut udah, kehkehhhh..... aku bawa cheese tart dan lolichoc stick untuk anak2.

... wif mommies, Sue & Yatie ...

... mommie Ila, the tuan rumah ...
Kate Zie, Hana suka! Makan sampai 3 batang. Alahai ye ke Hana... :D Nanti untie pija pos ke Brunei, ok! Hehehee Dalam perangkaan nak balik pukul 5 ptg tapi sudahnya pukul 6 baru keluar dari pagar security PV10. Mujur jugaklah hujan di petang hari tu.... adalah alasan cakap kat anak2, tak boleh mandi kolam. Yang benonya, mamanya tak bawak baju salin pun... hehehee.... Pergi dengan anak2 aje... en hb ada mesyuarat agung blok N. Tapi klu takde meeting tu pun, tak ikut le gamaknya. Nnt nak cepat aje baliknya.... huhuuuu...

... all mommies, gambaq gelap g... mencik! ...

4 comments:

Arin Mansor said...

keh3..
syg baby. wakaka.
sedap tu cheese tart i likeeee
kak gambo gelap tu sebab belakang tu ha . (eh tak sebab aku tak reti pakai senapang gajah cap nikon) hehee

eLYies said...

mmg lama tak jumpa kak za...dok bz je kan..hhhee

cheese tart yg terbaek!!!!

Nur Syafawati said...

terubat rindu kat kak za chubby ni..upssssssss..x chubby pun.maintainnn..ahakss..sedap cheesetart fresh ko kak!!choc lolipop pun marveles!! i likee..semoga ketemu ko lagi nanti kak..
zie masih malu2 miow kan dgn kite..sopan santun je dia..heheh

aLyn goRjeS said...

SEDAP CISKEK KO KAK!

PEWITTT CUNG SIOT AWEK KOLOM TU.. KAHHHHH

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)