Followers

Thursday, December 02, 2010

Ngangkung!


Semalam order tak banyak. Anak2 buah dari Sepang dan Perak pulak datang bertandang di rumah. Apalagi??? Ambil kesempatanlah berjimba-jimba. Kami tengok wayang di Sunway Pyramid. Takdelah tempat lain, dah itu yang dekat ponnnn!

... sedang menikmati crispy chicken & cheese Hot & Roll. Kalau p Sunway Pyramid, tak sahlah kalau aku tak pekene 'minatang' ni. Harus!!! ...

Tapi sebelum tu, kami ke Tesco Puchong dulu menghantar order Wawa. Sampai di Sunway Pyramid kira2 pukul 8 malam. Terus p cinema. Show pukul 9 dah few je. Tapi kami memang dah decide sebelumnya nak tgk show pukul 11 malam punya. Kesempatan dapat keluar dengan anak2 buah tidak harus dilepaskan hahaha (gelak syaiton!!!) En suami yang tak suke bebeno tengok wayang, sile tinggal di rumah dan jaga anak2. Mama nak berjimba2!

... wif Eja ...

... wif fafa ...

... wif Eja & Pipi. Anak buah aku si Pipi sini askor kome...jangan memain! ...
... sedang menikmati yogurt ice krim dr J.Co ...


Seronok jugaklah cerita tu pada aku. Walaupun terkejut2 tapi dicampur dengan gelak ketawa, idakle terasa sangat takutnya. Ye la... udah kategori ceritanya pun 'komedi seram'. Makanya....!!! Cuma endingnye tu ada sedih sikit lorh.... tapi penuh dengan pengajaran. Sape2 yang terkena batang hidung, harus terasa!

Okey, chiow dulu yek...

4 comments:

ILA HAFIZ said...

best ek cite tu? aku nak g tengok tp apis x minat cite hantu ni. aku g sendiri jela. hehe

Fiza Nordin said...

ila,
abg sopi tak kire cerite hape pun... asal namenye wayang, mmg tak gemo.makenye terpaksalah aku nunggu anak2 buah datang. barulah boleh keluo tgk wayang. huhuhuuuu

A.I said...

syioknya kau besen! dpt bersantai2 gitu...

Anonymous said...

Aku hanya ingin membuat komentar cepat untuk mengatakan saya senang saya menemukan blog Anda. Terima kasih.

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)