Followers

Monday, December 27, 2010

Aku Masih Dara....


Hajat di hati nak tengok Janin... tapi bila dah sampai kat kaunter, tanye2 kat cashier tu, katanye budak2 tak dibenarkan masuk. Cerita tu 18 tahun ke atas je dibenarkan masuk. Huhuhuuu.... dengan kalutnyelah aku buat keputusan beli tiket untuk movie Aku Masih Dara ni... padahal tak pernah terlintas pun dalam kepale hotak aku nak tengok cerite ni....

Lepas dah beli tiker, barulah aku teringat, kalau aku beli tiket cerite Gulliver's Travel atau Tron pun tak takpe... walaupun aku tak minat dengan cerite2 camtu tapi yang pentingnya anak2 ada berhajat nak tengok. Apo nak buat.... barang dah lepas!

Pada aku cerite ni so so je... silap2 rase macam tengok drama kat tv. Tu pendapat peribadi akulah... lain orang, lainlah pendapatnye, kan... biasalah kalau dah tajuk & poster pun boleh tahu... di penghujungnya adalah pengajaran dari cerite yang disampaikan tu....

Tapi aku ada rasa ralat jugaklah... sebab bawa anak2 tengok cerite camni. Sepanjang cerite ni ditayangkan, macam2lah soalan si Baby bagi jawapan yang klu aku jawab secara berterus-terang, adalah tak harus diketahui oleh dia sebagai seorang budak yang seusia dia. So, aku jawab gitu2 ajelah... sekadar menjawab soalan yang dia tanye aje....

Next time kena lebih hati2 dan prihatin!

1 comment:

Zul's Stuff said...

Kepada Sesiapa Yang X sempat tgk kat wayang bleh la download kat cni..Link Mediafire aku sediakan untuk korang..

http://zulmovie.blogspot.com/2011/01/aku-masih-dara-2010-dvdrip-avi-mkv-rmvb.html

SHaring Is Caring!!!!

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)