Followers

Tuesday, December 07, 2010

Sandwich Ringkas Aje....


Salam Maal Hijrah untuk semua...

Cuti hari ni... tapi dah beratur program... nak ke rumah Puchong.... nak beli barang dapur... nak beli barang keperluan tempahan.... haishhhh, macam-macam! Banyak beno urusannye.

Harap2 dapatlah dilunaskan semua tu dan dipermudahkan segala urusan, amin!


Sandwich ni buat simple2 jek. Sekadar mengalas perut, bak kata orang. Yang ade dalam peti ais cuma sayur salad je... slice cheese pun tinggal 2 keping je. Mujurlah Baby takmo sandwich diletakkan cheese. Jadinya sekeping untuk Mierza dan sekeping lagi untuk Boy. Mama kenalah beralah. Papa? Huh, tak pandangla cheese2 ni....

5 comments:

hana said...

salam maal hijrah fiza... arini aku pong wat sandwich.. punyer la malas nak siang2 ayam ikan lembu kerbau! huH!

mama hidayahamin said...

salam maal hijrah... mmmmm yum yum yum... sedapnya... nak sikit... boleh?

cerita siti said...

salam fiza, saya mmg amat2 suka sandwich, tak kira yg simple pun.

sedappppnyyaaaaa

ILA HAFIZ said...

sangat2 suka sandwish :)

Anonymous said...

I need to hear what Debra will do about this!?

My regards,
Rocco

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)