Followers

Friday, January 22, 2010

Merayapzzzzzzzzzzzzz..........







Salam....

Semalam lepas hantar anak2 ke sekolah, aku tak balik terus ke rumah. G merayap!!! Heheheee.... tapi aku bukanlah keseorangan. Dan bukan juga berdua aje dengan Mierza. Aku pergi merayap ke Mid Valley dengan 3 orang lagi mak orang. Anak2 depe ni satu sekolah dengan Boy.


Alolooo bukan ade soping2 pun...sajo ja cuci2 mate.... balik kul 5 terus tunggu Boy keluar. So arini hb aku g amik Baby je la... balik tu harus pecut tapi still berhati2 di jalanraya. Mujurlah aku sampai dulu dari hb ku itu...heheheee sempat gak bancuh air dan sapu2 umah. ekekekeeee.....



Dalam merayap2 tu, kan... aku terjumpe le mende alah ni hoooo.... uish lamo dah aku teringin nak makan. Mujurlah tak mengidam. Kalau idak mau meleleh anak dalam perut weiiiii... ekekekeee....

Eryn, akak dah dapat!!!! Syedap!!!!

6 comments:

A.I said...

menyimpang mak2 budak ni ye? nk kene babab?

ala besennnnnnnn...aku jugak yg blom dapat rasa minatang tu. kek doyan kan? sedap ke wei? hukhuk

el said...

bkn leh sllu tgk akk wat molot gitu..auwww leh lawan oden la gini..hehehe

FaizAmYAirieL said...

meleleh anak dlm pewot?? ko peknen ke kak pza? ekeeke... eh amende tu erk..nampak sedapp.nak jgkk sblm anak dlm pewot meleleh air lior..ekeekee

Fiza Nordin said...

besan cayang,
ekekeeee babap pelan2 erk...
aah besan, pancake doyan...mmg syedap wallah...tak cukup aku makan!kakakakaaa menantu ko pun suker amat padahai dia bukan suker sgt doyan...

l,
hahahaaaa aku selalu kontrol ayu je erk...tetibe lak nak enterframe muke gitu...

faiz,
wuikssss idak le.....masamlah mulut ko paeh,jgn masin...i bukan saje tak ready tapi TIDAK MAHU! wakakakaaa ikhlas dr hati yg amat dalam ni...! tu pancake doyan beli kat mid valley...kat ikea pong ade...

kak ina kl said...

salam fiza...ala..rancangan tergemparlah..sorrylah..nanti kamu janji dengan kak jun pulak..maaf yer..

HomeKreation said...

Woooo kita gak yg ketinggalan... dengor pun tak pernah, inti doyan tu camna rupa nya. Nape laaa tak belah tunjuk cikit....huhu... takda ank dlm peyut tapi mak budak ni meleleh jugak air liuq niiii...huuuuu

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)